Igår var det kväll

Jag minns inte när, men jag minns att jag någon gång sen jag kom hem inte kunde minnas vart jag var igår. Till slut kom jag fram till att det var en ganska händelserik kväll, och större delen av kvällen spenderades hos frej.

Det började på stan, somliga hade druckit för mycket rom på bio, någon försökte kränga sina smycken, vissa raggade på milfs med paket, filip och fredriks lillebror raggade på 50+. Vissa gjorde suspekta affärer med bilar, somliga sprang iväg med nummer, någon hörde fest och vi var på väg.

Vi hamnade hos farmor, ja det är sant, vi förfestade med en farmor, grymt! Somliga raggade även på farmor, som ska ha inflyttningsfest nästa helg, välkommen. Någon hade ätit för mycket gegga och vi gick vidare.

Framme vid vår nästa destination hade vi fått med oss en trädgårdslampa, som skiftade färg, awsome! Här vet jag inte så mycket, men roma var trevlig. Vi hamnade på staden.

Vi behövde folk och fest, frej kom på att han hade ett hus och jag kom på att det stod en flock flickor lite längre bort, problemet var löst. Nu började det hända saker igen. Alla gick, någon kissade, vissa uppmuntrade och ingen bangade. Några var kaxiga, somliga lugnade ner, alla gick in och rutan la sig på golvet. Poliser ringdes, golv damsögs, öl dracks och händer blödde. Festen forstatte, poliser kom, någon blev glad och någon blev drogmisstänkt. Poliser åkte. Lekar tog fart, vissa sög bra, vissa sög dåligt, flickor tappade kläder och pojkar tappade fler, någon klunkade och hulkade och festen rörde på sig.

Vi bodde i en pizzeria, hittade en värd och frågade efter kaffe. Kaffet var slut men det gjorde inget för pälsen åt pizza med ost. Erkännanden gjordes och sen bodde vi hos frej. Flocken försvann och festen dödde, telefoner fanns men inte efterfester. Mat lagades och jag försvann till min krubba.

Under kvällen träffade jag även en vän med en smiley.
Krogen försvann men inte mina pengar, lite bra, lite dåligt.

Nu ska jag äta och ladda för kvällen!

Lev väl!

/das alfaschnabel

Maxi har fött en pannkakstårta

Och han ska vårda den som ett barn, tills jag äter upp den imorgon när han är på jobbet. Den är enorm, men jag ska trycka i mig sista lilla syltklick, må fruktansvärt illa men njuta fruktansvärt mycket när han kommer hem och öppnar kylen och förväntar sig en stor sockerklump le sitt sliskiga leende mot honom och utstråla "ÄT MIG DIN STORA HÅRIGA MAN!".
Men han kommer istället mötas av min sockerspya som gråter sliskiga tårar och säger "förlåt, jag har varit med en annan" och sen hittar han mig på toaletten där jag mår som en förstoppad djärv men oerhört nöjd med mig själv. De säger jag pundar, men jag är bara en slacker.

Och jag vet, vi är jättedåliga på att skriva numera. Men vi har inte glömt er och jag ska försöka utlova nya spännande berättelser. Jag misstänker att vi skriver dåligt för att vi har varit nyktra hela veckan. Tro det eller ej.

Men nu när jag säger det så borde ni inte tro det, för att jag ljög. Vi var ju ute i tisdags och roade oss i nittiotalets snuskiga musik och klädstil lika kladdig som Maxis tårta.

Det var nämligen nittiotalskväll på krogen Sliver i tisdags och självklart var vi där. Vi kunde ju inte missa en kväll bara för dem som är födda sent nittiotal. Det var dock en besvikelse att alla var lagliga, men det gick bra ändå. Det hände ju olagliga, eller i alla fall omoraliska, saker under kvällens gång så... Maxi var en nolla, Oscar hamnade i ett garage med två glada damer och jag iaktog och betraktade, vilket är en lögn.

Trevligt var det, och vi lät bli att dricka alltför mycket så hör och häpna, vi alla minns kvällen.

Idag har vi städat, Maxi har jobbat och sen bjöd vi över lite möer som fick göda oss med pepparkakor och glögg. Alla var glada, sen kom Maxi. Då blev alla glada och lite våta.

Två burkar mötte ett glas och burken och glaset var glada när burken och burken inte var det men glaset blev konstigt och burken och glaset var konstiga och burken var någon annanstans och sen kom burken och då kom glaset och alla var glada utom burken, burken och glaset som sen lät bli för då blev det burkar. Typ.

Och så kan det gå, när sagan är slut. Snippa.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick.

Julen närmar sig

Som det nämdes tidigare kommer vi bjuda er på lite julklappsrim, då mina anonyma medbloggare just nu dricker öl, blir avsugna på en toalett, är borttappade eller förångade, så tar jag på mig ansvaret för dagens rim. Då statiskiten för inskickade rimförslag har sjunkit från noll till noll fick jag helt enkelt komma på något eget, jag hoppas någon kan ha nytta av det.



Som jag vet vill du ut i världen och fara
Surfa på Bali och svettas i Sahara
Rida elefant i Asiens vackra skogar
Och dricka stout i Irlands pubar och krogar

Bo i Monte Carlos alla sviter
Och utföra indianstammarnas alla riter
Åka till Rio på festival och dansa
För att sen vakna upp med en hårig transa

Åka till Italien och käka väldigt mycket pasta
Och sedan till Finland bara för att basta
Ner till Afrika och få HIV
Och sen genom staterna i en rostig Chevrolet

Slåss mot ormar och hajar i Australien
eller bära turban och odla skägg i Albanien
Glida runt i Thailand och passa sig för vågor
Och överösa fattiga kineser med dumma frågor

En jordenruntresa är en upplevelse för livet
Och vad som finns i paketet är väl ganska givet
Så njut av alla platser du får upptäcka och se
Från mig till dig, en När & fjärran-dvd



Puss och kram och hjärligt tack sen,
för nu ska vi ut och bränna grannbaracken

/Incog Niito aka das alfaschnabel

JA...

Innan Albin börjar skriva vill jag (SnubbelStöd af SchnabelKäse) bara tacka för inläggen från "Liz" mycket bra. Och ja det var  Albin som skrev, och gustav är bara överhettande kåt. Han stod i fotots tagande och titta på Albins syster...

Nu tar jag över ordet från Snopposten som skrev de tidigare raderna och så ska jag väl påta ner en rad eller två. Jag ska väl inleda med att berätta om dagsläget. Inget nytt på västfronten. Jag och Maxi kollar på Jerry Springer, garvar arslet av oss och dricker lite öl inför 90-talskvällen på Sliver som går av stapeln ikväll.

För att lugna ner min ömma moder som jag vet läser här så kan jag säga att jag numera är rekommenderad för ett jobb och har en arbetsintervju nu i veckan.

För The Show Must Go On och det gör den också. Vår tillvaro här nere i Könjöping börjar stabilisera sig och vi har det allt annat än otrevligt. Trots all öl. Eller tack vare... Skillnaden är hårfin...

Men, som min käre bloggkollega skrev tidigare så har jag fått samma tanke. Har ni verkligen fått rätt bild av oss?
Jag tror inte det. Vi är kännande människor med känslor. Maxi har jätteont sen han blev påkörd på fyllan och vi är alltid kåta. Så vi är människor vi också, vi minns det bara inte.

Men då min bloggkollega skrev en lista på vad han skulle bli när han blev stor så ska jag också göra det och här kommer den:

  • Bli världens härskare


And thats it. Så alla ni som inte ligger med mig i dagsläget får passa på nu, för annars får ni det jobbigt i framtiden när jag tagit över världen.

Efter några öl så blir man högljudd och okoncentrerad FÖRTITUSENPOÄNG!!!!

Se på Erik o Mackan för övrigt.

Men tack och full. Bladiblada, burk i en burk

/Ann Honnym a.k.a. Snabeldrake won dër Dopfeldick


Hat, en rolig pryl

Det är ju så att vi har fått lite kommentarer om vår blogg av personer som inte riktigt värkar uppskatta våra liv. Det framgick tydligt att personen/personerna i fråga tyckte att vi i bloggen borde ta och växa upp. Detta tycker vi i SKÅP är jätteroligt. Och i och med att det har blivit populärt att vara anonym, vilket vi tycker är väldigt moget(att stå för det man tycker menar jag), Så tänkte jag meddela att det nu inte är Maxi, Albin, Klas och Gustav som skriver utan vi har blivit anonyma och nu kallas vi för: Tzen Tzur, Ann Honnym, Incog Niito och Unn Aimeed. Bara så att ni vet.
Om ni har synpunkter i övrigt, snälla, delamed er. Och var för guds skull inte anonyma, om ni inte jättegärna vill.

Nu ska jag berätta att jag var på anställningtjohejjsan idag, det gick bra. Jag är bra. Oerhört bra. Tack.

Ska bli viktig. Så ikväll firar vi med bubblande vätska med varierande styrkedrag, färg och konsistens.

Sanna är här och är söt, vi ska på nittiotalskväll ikväll. Med sanna och Tina .... =D ....

Vi har förövrigt tagit vårat mycket förnäma bloggande till en helt ny hänslående nivå. Vi har ställt upp i blogg-SM.
Albin kommer med mer info om detta inom kort.

Puss i daimkrysset och sup lugnt
//SnubbelStöd af SchnabelKäse aka Tzen Tzur


Saker och ting gick just åt helvete

i alla fall för vissa...

Då det bidde lite glapp i räkningarna så dödde just alla våra kanaler utom Dansbandskampen och Maxi ligger och kräks och jag tror Oscar försöker dränka sig i duschen. Själv är jag inte beroende av såna värdelösa saker som televisionsapparaturer utan jag håller mig till mindre skadliga saker så som tobak, alkohol och kvinnor.

Idag har det gått ganska bra för oss. Maxi ska på anställningsintervju imorgon och jag har en del nummer att ringa och tjata på. Vi har till och med varit nyktra.

Har oerhört lite inspiration och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Att Dansbandskampen är på TVn gör inte saken bättre då jag hela tiden kommer av mig av kväljningar och allmänna yttringar av hat. Jag hatar det. Verkligen. Det här är helt sjukt dåligt och om någon som råkar läsa den här bloggen tycker om dansband/Dansbandskampen så ber jag er, ovänligt och hatiskt, att försvinna från mitt liv. Blev just på väldigt dåligt humör...

"vadå? är det nån slags tävling?" - Oscar när han ser på Dansbanskrampen

Vi var och badade idag också. Och så helt plötsligt sprang det ett fotbad innehållandes en glad bok med en bra smålänning i och han sa att hej relax är bra om man lyssnar på ett bad så det gjorde vi och det var trevligt. Bokhuset här i byn hade ett jippo med vattenhuset och det var omåttligt populärt av en tusenmannaskara på åtta personer där vi var fyra av alla tio.

Dagens julrim:

Nu när det äntligen börjar bli snö
och du känner att du verkligen vill dö
Vill du tappa hörseln och somna in?
då vet jag en sak som måste bli din

För många avsnitt av ren plåga
som garanterat släcker din sista låga
Ditt sista hopp på mänskligheten
blir pissat på av verkligheten

För det är sant, det finns på riktigt
men det är farligt, ta det försiktigt
Ser du för mycket, kolar du lätt
att sån skit får visas kan inte vara rätt

Ni anar nog vad jag rimmar om
något ni aldrig vill se om
Ett program som får er att få kramp
en förbannad dynga, en dansbandskamp


Så, om ni vill ge bort en samlingsDVD med Dansbandskampen till någon ni tycker om, typ den som smittade er med klamydia, er otrogna pojkvän eller Christer Björkman så bjuder jag på detta trevliga rim.

God natt, sug kuk

Er inte alltför muntra Snabeldrake won dër Dopfeldick

En tanke

Jag satt precis och avnjöt en kalle anka-pocket i de giftiga dimmorna på dass. Då slog det mig, får folk verkligen rätt bild av oss? Jag menar, det enda vi skriver om är fest, fest, små flickor, sjukhusbesök, på fyllan och fest.
Så nu tänker jag bevisa för er att vi också är människor med drömmar och mål.

När jag blir stor ska jag bli:
  • En internetbank
  • En trebarnsmamma
  • Arbetslös
  • En cappucino
  • Pank

Då jag, sedan jag vaknade upp någon helt annan stans dagen efter min myndighetsritual, har lyckats med tre av de här punkterna måste jag påstå att jag är ganska nöjd med mitt liv.

Nu ska mitt liv sova.
Sov gott, tack!

/das alfaschnabel

Höga stön och porriga kläder...

...  kommer inte det här inlägget handla om. Det kommer att handla om att jag (se: golonkabenet) är så jävla bra. Jag har uträttat projekt nr. 14: Få-arslet-ur-vagnen-projektet. Jag har lyckats lura en nisse att ta in mig på anställningsintervju. Imorgon skall jag alltså åka till något som heter 121 och försöka övertala de stackars människorna om att jag är bra och att de vill ha mig där. Jag är fett nöjd. Oerhört bra. Tack.

Albin ska leka viktig och åka in till människobyn och fixa ett väldigt vuxet VISA-kort.

Snart är det ju jul, så vi har konfererat lite här i Arken(se:våran lägenhet) och kommit fram till att vi ska börja skriva julklappsrim på bloggen, typ ett om dagen. Men vi behöver lite inspiration om vad man ska ge till sina vänner och familj. För som alla vet är vår ekonomi inte den bästa och vårat planerande än sämre, så vi har inte införskaffat dyra klappar till dem som vi tycker om. Därför tycker vi att ni borde få fart på fingrarna och skriva vad ni ska ge till era älsklingar, så ska vi ha lite kul.

Jag tänkte inviga skiten med att skriva om vad tomten gör när han är klar med julen, för det har jag alltid undrat. Så här kommer det:

AFTER WORK
När julen är slut och Tomten är trött,
och Nordpolen börjar kännas dött.
Fram trippar då tomtegumman, så sött, så sött,
och ger Tomten ett paket, litet och rött.

Tomten börjar packa i en hast,
på släden trängs en väldig last;
solskydd, badring och MasterCard,
ett par shorts han har fått från Alexander Bard.

Gumman ropar, "Glöm inte reseförsäkring,
Och skärmen till luvan, så du slipper bli fräkning"
"Äsch då" svarar Tomten "det glömde jag i stugan".
"Då är du så god och hämtar det" Svarar frugan.

Så gubben springer, eller nja, lunkar fort,
För sådant är viktigt när man far till annan ort.
En annan sak han nästan glömde bort,
var hans nya kamera, så han kan ta kort.

Släden styrs sen söderöver,
efter julens stress är det sånt de behöver.
Tomten i sin släde kan inte sluta le,
Han om någon förtjänar de,

Tomten landar släden i ett palmbuskage,
rättar till sin stiliga mustach.
På en tropisk ö full av tomtens fränder,
tjocka, håriga gubbar från andra länder.

I en bungalow på stranden som gumman arrendera,
trängs ljus och rosor, vitt vin med mera,
vad de två sedan gjorde där,
tordes icke jag förtälla här,
men jag kan säga till er, det var kärlek,
och en hel del mysig fysisk närlek

Jag bor i en helg

Tänkte också dela med mig av helgens händelser. Fast egentligen har det inte hänt så många händelser denna händelserika helg.

Om jag inte minns helt fel börjar det med en fredag, fylld av skola, italienare, småflickor med hallongrottor och glasögon.
Om jag inte minns helt fel fortsatte det med goda vänners sällskap och öl.
Om jag inte minns helt fel sa det poff (poff, poff)
Nu minns jag nog fel men jag tror att resten av fredagen fylldes ut med hårda runda mackor, möglig ost, bensinmackar, mjölk och en ö.
Efter en tupplur på ett skithus i en balkong fortsatte tuppluren, fast denna gång spatseras hemmåt. Då jag precis tagit farväl av min flock dyker det upp en burk på hjul med fyra ben. Glaset gömmer sig i dörren och en vacker ängel ber mig att hoppa in i hennes burk. Så där satt ett brunetterat flickebarn och burkade hem mig, hur grymt som helst då jag var sämst på att gå bäst.

Det blev en lördag, pigg och glad, bara att börja skaka!
Kvällen blev dock inte som planerat, nääää jag bara skoja, den var inte planerad. Men den blev inte som jag tänk mig då mina bitches dissade vår grymma förfest i köket med P3 på låg volym. Nej istället slutar det med att jag står vid strippstången på sletage och gör Lena ph-dansen på bacon, återkommande fenomen det där....
Jag kommer i alla fall hem idag runt lunch efter att ha sovit av mig ruset i en källare där jag druckit pepparkakor och ätit te. Och något som är bra är att alla mina burklik har inte blivit lik än!

Nu ska jag lägga en madrass på en planka och kasta sport under strumpor.

/das alfaschabel

Det var bajs... Eller mossa... Eller... Jag vet inte

Då har man genomlevt en helg till och det var väl minst sagt intressant. Helgen började i onsdags då vi fick finbesök av vår old man som var trevlig och glad. I alla fall efter några öl... Så vi käkade alltså. Och drack öl. Och sen blev det lite mer öl efter det och så upptäckte Maxi att man kunde köpa tolv öl för 280 kronor så det gjorde han och sen drack vi upp den.

En öl eller två eller tre senare så sa det hej kom och hjälp mig och vi var sent om cider på Centrum där saker och ting sprang runt. Vi hakade på. Ungefär här är minnet borta och vi vaknade hemma, glada i hågen.

Torsdag var en ordentlig dag, så vi var ordentliga.

Sen så bidde det fredag och vi vimsade iväg för att helt plötsligt vara högt uppe och sen var vi lika högt uppe men någon annanstans. Sen fick vi öl i oss, och lyckades, i sällskap med två trevliga damer, hamna i stan. Väl där var det dans och glada toner och saker och ting sa poff. Somliga försvann iväg och tyckte att det var dags att utforska Könjöpings sjukvård så det gjorde han med hjälp av en kofångare och lite bondtur.

En annan hade inte råd med bussen så han fick ta en rätt lång men inte helt otrevlig promenad hem. Väl hemma fick upptäckte han att somliga var på plåsterkåken så han sov en timme eller två till och väckte den tredje ärkemuppen som hade varit medvetslös sedan elva på kvällen dagen innan, och så åkte de upp för att hälsa på den förste ärkemuppen, som såg ut som ET i en gocart där han munter i hågen men med ledset ben.

Sen viftade vi hem oss för att plocka upp Daniel och vänta på Fabian. När de kom så var vi i ett hus. Daniel inledde kvällen med tusen spyor och en begravning, Maxi gjorde en enbensdans utan dess like och jag var glasögon. Sen tröttnade mina ögon och en säng var varm så jag tog det säkra före allt annat och tog kinesen i vitörat.

Fabian blev full på två öl och var full. Jag tog fortfarande kinesen i krubban.

Maxi och Fabian agerade trettio thailänska knarkpoliser med spegelglasögon och sprang in och slog mig med flaskor och skrek BAKKA BAO BAKKA BAO hela vägen till Bankwack federal plison.

Sen var det dag. Alla var glada utom Daniel som var sjuk. Vi pallrade in oss i Fabians handskfack till bil för att ta oss hem, vilket vi gjorde. Sen kom vi hem och Maxi gick och nannade, jag diskade upp massor med disk. Diskjockey. Oscar gick och handlade mat som han sen tillagade och vi avnjöt. Matjockey.

Sen övergick vi till arbete och sökandet av arbete och där har vi varit sen dess. God mat och glada miner borde ge gott resultat och det har det också. Allt är bra.

Helgens citat:

"Min penis blev rätt besvärad när hon gick förbi" - Maxi
"Min med" - Sanna

"Jag behöver inte den här. Jag har redan HIV" - Sanna om en kondom

Maxi kommer ut från toaletten på amor. Där står en fjortis.
"Hur kan det ta så lång tid?" - Fjortisen
"Det var en stor korv" säger Maxi glatt

"Det ser ut som om att jag har en hjärna" - Felicia

"Hjärnan är borta! Jag åt upp den" - Felicia

"Jag är våt. Men inte om munnen" - Erika

Tack och hej, busschafför.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Du är lokalen, jag är festen

pengar från sparkonto till konto

krogen

vi ses i helvetet!

kiss

/das alfaschnabel

Hallå Skansen!

Nu sitter vi hemma hos blattejäveln, mycket bra:D
Erika är porrigast på festen:D Fett porrig:)

Albin sjunger navid, daniel kräks, fabian tar kort, jag är skadad och mår som en gogonka:D

Jag vet inte om det är nån bra ide att kröka samma dag som man har knaprat viktiga piller, men de va skit samma.

Nu ska jag gå och suga av en krukväxt

//SnubbelStöd af SchnabelKäse

Ojdå: Part II

Jag spenderade alltså natten på sjukhus. Och jag tänkte ge mig på att försöka berätta hur det gick till från början.

Kvällen började när våran väldigt söta och trevliga vän stormade in i lägenheten och var lite lagom partypepp. Vi satte oss i en bil och åkte hem till en flicka i fråga. En flicka duschade, och två pojkar hejjade livligt på när en flicka bytte om. Vi begav oss sedan hem till Tina som visade sig vara en talang av oanade propotioner. Där blev det förfest i Tinas ex-pojkväns lägenhet. Men han var inte där. Vi drack lite och blev lite fulla. Det bar av till Amor, det bar av till fylledimma. Det bar av till Centrum och sen bar det inte så mycket mer.

Jag och Albin tyckte att det var en bra ide att börja åka hemmot så Albin ger mig sitt kort för att jag ska gå och ta ut pengar till en Taxi. När jag efter en jävla promenad kommer tillbaka till utsatt mötespunkt har Albin och Sanna försvunnit. Så jag hoppar in i en Taxi och åker till lägenheten. Självklart är jag den enda i trion som inte har nycklar så jag kommer inte in. Lätt ordnat tänkte jag och sprang till baksidan av huset och började kasta en mindre byggarbetsplats på fönstret. Det gav föga resultat då Oscar, efter en flaska vodka hade blivit medvetslös. Och Albin hade fått för sig at
t GÅ hem.

Då kom jag på att jag kan alltid springa till macken och be att få låna telefon. Sagt och gjort. Jag lånar telefon. Men ingen svarar. Jag tänker: Då går jag och tar in på hotel. Frågar den finniga lilla jäveln i kassan på macken efter närmaste bankomat. Han pekar. Jag är full. Han pekar över en väg som kallas E4. Jag kollar åt vänster. Sen är det svart. Tills jag för andra gången vaknar upp i en Taxi med en mystisk muslim som hittat mig på vägen och nu är på väg till sjukhus. Mitt ben är golonka.

Blir lite runkad. Dricker lite kaffe. Knaprar lite piller. Glider i min rullstol med CP-flagga. Ser ut som E.T i en gokart. Ringer Albins mamma. Sover lite. Vaknar lite mer. Har mest ont. Hackar på nåt vänster en dator. Sen kommer Oscar och Albin.

När jag efter tusen timmar och en kvart får träffa en riktig doktor visar det sig att jag har haft sån jävla tur. Jag har blivit påkörd av en bil. Nästan. Eller, kofongaren på bilen bara snuddade mitt knä och trasade sönder lite senor och skit i knät. Men benet är helt och jag kan fortfarande dansa. Dock med kryckor.

Tänkte avsluta med lite saker som jag skrev ner i min svarta lilla bok under natten på sjukhuset.

"Krockade med en bil på motorvägen i 120km/h. Ligger på sjukan. Ska bli naken"

"Kom inte in i lägenheten. Albin sug kuk Oscar sug kuk"

"Hon är rolig och ska klä av mig. Systern asså"

"Ont som fan gör det. Tina är nice"

"Ringde fel nummer till Albin. Stackars tant"

"Nu kommer snart doktorn. AJJJ i knät. Mitt knä"

"Pratade med pappa, kolugn. Pratade med Marie, kolugn"

"Fuck Fuck Fuck Fuck"

"Röntgen dröjjer minst en halvtimme, kärringjävel"

"Godmorgon 5 minuter. Sitter i rullstol. Illa."

"Nu tappade jag bort mig själv, vart är röntgen?"

"Godmorgon, vart är världen. Jag minns inte igår, jag minns Tina"

"Nu bor mitt ben i en dator"

P.S. Fråga inte om den här Tina. Det är fortfarande lite lullit för mig med. Jobbar på det.

//SnubbelStöd af SchnabelKäse

ojdå

ligger på jököpings sjukhus. intwe bra. full olch med ett ben som liknar lapskojs! inte bra. tina är grym.
jag hatar sjuksyster, inte grym.

full igen
leker med landstingets dator!!!
feta crackern!!

SnubbelStöd af SchnabelKäse

Vem har lagt pungkulor i soppan?

Jag känner att det här börjar ta fart igen! Ny design, nya inlägg och premiär för vår fjärde skribent. Kalas är ett kalas.

Jag är pepp på party, som vanligt. Men vart är partyt? Försvunnet, som vanligt. Så nu ska jag skaka på högtryck innan jag motvilligt beslutar mig för att se på tv ikväll, vilket kanske kan vara nyttigt då jag endast har 21 öl, en femkrona och tre plektrum att leva på tills nästa studiebidrag.

Men, jag är inte helt uppgiven. Tänk för att jag har fått jobb! Jag ska bo i en tomte, kasta karameller på barn, fråga vad de vill ha i julklapp för att sedan visa dicken och springa iväg. Så, ni alla i sundsvall som läser vår kära blogg, vill ni se dick ska ni söka upp en tomte som luktar öl den sjunde december. Har ni tur får ni dessutom smaka på mina karameller.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att dela med mig av idag, det jag ville säga var mest det att Britney Spears var bättre utan hår, då kunde man i alla fall spegla sig i henne hjässa!

/das alfaschnabel

Rubrikskub

Inte ofta jag skriver här kan man säga, mest för att jag ofta är för trött för att uttrycka mig i uttryck lika intellektuella som en blötdjursbuk. Oftast är jag faktiskt så trött att jag inte orkar läsa skräpet ens, så tack alla ni som faktiskt gör det. (Läs 'Hon som vill ligga igen och de som hatar oss så mycket att de orkar lägga ner tid på det.' )
För tillfället samhällshorar jag för fullt, (Läs: Jobbar) har ganska tråkigt ganska ofta och försöker få min nyförvärvade skitbil att hålla till Könköping en gång till.
Varför jag nu bidrar till att fylla ut vårat kära internet med mer skräp är helt enkelt för att jag drack nog mycket kaffe idag för att orka läsa denna blogg.
Varvid jag kom fram till att jag saknar att bränna de sista och de enda bensinpengarna, menade att ta sig hem med, för att istället helt glömma bort en hel helg. Detta betyder dock inte att jag inte hatar skåpinnehållet (OBS, inte mig själv, bara er) mindre, utan snarare mer.

Men skaffa er pengar att dricka upp flickor så gör vi om det snart.

/Tjock af BaekonSchnabel.

Vuxenpoäng; We`re doin it right!

Jävlar i min lila låda va vuxna vi är. Oscar och Albin är på IKEA och införskaffar nödvändiga ting för vår fortsatta existens. Och jag har precis skrivit klart århundrateds bästa jävla Curriculum Vitae, som jag ska kasta ut på varenda jävel som råkar ha ett jobb.

Sitter förövrigt och pratar med Felicia. Felicia är en sån där blond som Albin och Klas sprang på på krogen förra helgen och båda två verkar helt jävla betuttade i flickstackarn, så jag tänkte att då måste ju jag ta reda på vem fan hon är. Hon verkar vara en trevlig prick.

fe(felicia)

Fabian var här igår och städade vår lägenhet, vet inte varför men jag höll käft och tittade på. Fabian är förövrigt en väldigt trevlig prick.

Saknar lite folk från falun, specielt saknar jag Klas, Tjock och Klara. Men det jag saknar mest är alla intriger som bara kan uppstå i Falun.

Jag sluddrar mest nu märker jag, ska sluta med det och bege mig till stan och titta på saker och se världsvan ut.

Puss i jumsken// SnubbelStöd af SchnabelKäse

Jag orkar inte gå och kissa

Som ni ser så fifflade jag lite design samt slängde upp en header. Eloge till Olof som länkade söt sida och eloge till mig för att jag är bäst. Idag har vi varit nyktra och slöa. Imorgon ska vi ha jobb. Snoppen är slak och sugen, Maxi är en ost.


Vi fick för övrigt reda på häromdagen att ordet "skap" faktiskt har en betydelse. Skap är nämligen det som blir över när man kastrerat en hingst. Med andra ord en ledsen hästpenis. Oerhört bra. Tack.


Men lägg en kommentar eller två gällande designen, så vi får lite feedback. Bra? Dålig? Fin? Trevlig? Ful? Knulla? Glad? Ledsen? Trött? Gustav? Ost eller bacon? Vi vill veta.

Tack och natt så ses vi i marshallens skugga.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick


Om du var en fisk och jag var ett ollon. Vart skulle vi bo då?

Hej hej hallå dagboken. Det har varit lite bloggtorka den senaste veckan och det ber vi om ursäkt för. Det senaste dygnet har det dock blivit några inlägg, och det här blir mitt. Jag tänkte dela med mig av de oerhört intelligenta citaten som har droppats den senaste veckan och då framförallt under lördagskvällen.

"Fast det heter Nederländerna, men det är Afrika" - klas (avd. Geografi någon?)

"Jag har hasch på min tröja" - klas

"Jag bor i en saab" - Maxi
"Nej i en volvo" - Oscar
"Anders Eklund!!" - Klas

"Det jag äter smakar jord och starkt" - Maxi (avd. potatis med senap på.)
 
"Oj, nu kom jag över hela mig" - Maxi
 
"Jag har morot i näsan" - Klas

"Din mamma är muslim och din mamma är mystisk och du är stillastående" - klas

"Kan jag få majonäs på min morot" - klas

"Din mamma sitter tight på mig" - klas

"Jag har morötter på mitt knä" - klas

"Längre in" - Maxi

"Albin vill du bo i oss" - Maxi

"Klas hitade en telefon. Nej en potatis. Han äter den nu. Den samakar schampo" - Maxi

"Maxi har du kräkts på golvet?" - Gustav
"Nej, jag bara la den där" - Maxi

"Klas har ketchup i näsan" - Maxi

"Kan vi få en macka?" - Klas

"Jag hittade en morot i mitt hår" - Maxi

"Jag pruttade just, nu kan vi ha bubbelbad" - Klas

"Varför bor vi i brunt vatten?" - Maxi

"Hämta en bibel, vi ska röka" - Maxi
 
*Daniel kommer med en toarulle i handen*:
"Har du handkräm?" - Daniel
 
"Det är som alfapet, fast med mat" - Klas
 
"Min snopp är full av svarta saker" - Maxi

"Kolla Maxi, S.K.S.K.M.N, jag skrev nästan skamsken" - Klas

"Den här växten smakar schampo" - Maxi

"Står det IKEA? Jag trodde det stog kuk" - Maxi

"Försök inte fakea, stoppa in den i munnen" - Maxi
 
"Klas, ketchupar du?" - Maxi
"Nej, jag bara blöder lite" - Klas

"Smaka den här plasten, den smakar korv" - Maxi
 
"Var fan hittade du det?" - Maxi
"NEJ!" - Klas

"Var är min jacka, jag behöver mackor" - Klas
 
"Jag har din list i mitt huvud" - Klas

"Du ser sådär fitta ut" - Daniel

"Jag kissa i diskhon, det gick bra" - Maxi

"Jag hittade en toalett" - Maxi
"Jag hittade ost" - Klas

"Jag har smör här *fall*" - Maxi

"Alkohol är bra för själen" - Klas

"Jag tror jag är för tjock för att vara tjock" - Maxi
 
"Vem är vit?" - Klas

"Jag bor i din fot" - Maxi

"Var kom ostron in i bilden?" - Klas
 
"Hissen bor någon annanstans" - Maxi

"Jag vill dricka det där ljuset" - Gustav

"Jag äter en krukväxt" - Klas
 
"Jack Nicholson fick Oscar för bästa film" - Klas

"Jag tror det ligger i min tutte" - Klas
 
"Den är såhär dyr och slät" - Gustav

"Maxi, har du ätit växter idag?" - Klas
 
"Fan vad trä är hårt" - Maxi
 
"Får jag sova i ditt skrev?" - Maxi
 
"Fabian, får jag prutta i din säng?" - Klas
 
"Maxi, du måste vara naken" - Klas
 
"Vi är tysta som möss i ägg" - Maxi
 
"Gustav, du kidnappade ett papper" - Albin
 
"Klas pruttade kerpentin" - Maxi




Och det här är veckan i övrigt:
 
"Men varför vill du ha henne igen? Du har ju redan knullat henne" - Albin
"Du vet inget djupare en sex va?" - Maxi
"Analsex?" - Albin

"Släck i taket, jag har en lampa i huvudet" - Gustav

"Det är en ficklampa som är ute och går" - Albin

"Jobb kommer aldrig komma emellan mig och min öl" - Albin

"Jag tror jag skallade min tunga" - Maxi

"Men har du sett hon på Ur o Penn?" - Daniel
"Vad är Ur o Penn egentligen?" - Fabian
"Typ klockor och sånt" - Daniel
"Men Penn då?" - Fabian
"Fan vet jag... Smycken och sånt kanske?" - Daniel

"Mesigaste fisen, manligaste ropet. Försöker du kompensera?" - Albin

*Albin pratar om hur många killar han har strulat med*
"Men jag är väl uppe i trettio stycken nu" - Albin
"Trettio killar och tre tjejer?" - Ester

"Jag tror jag kräktes lite i din skjorta" - Maxi

"Jag är rätt full" - Maxi
"Jag med" - Albin
"Word" - Maxi

"Så det kommer ske sjätte i fjortonde eller nåt?" - Maxi
"Ja" - Albin

"Det är som allt blev smält och med lysen" - Maxi om TVn

"Det är ett kinesiskt hus på en båt" - Maxi
 
Och det var allt. God natt

/SnubbelStöd af SchnabelKäse

Godmorgon världen, vart var du igår?

Nu är jag hemma, på riktigt. tänkte att det är dags att dela med mig av de senaste dagarnas äventyr!

Någon viktigpetter fick för sig att jag har potential(?) och skickar massa papper om att jag ska till stockholm den artonde november, vilket alltså var i tisdags. Från början kände jag ilska då mönstring är ett mönster jag mönstrar, och att man till råga på allt inte kan skita i det, som man kan i skolan. Men så slog det mig på måndagskvällen, det kan ju bli hur grymt som helst! Att åka till storstaden, dricka öl och titta på söta betuttade varelser, gratis! Fast okej, ölen var tydligen inte gratis.

Klockan ringer på tisdagmorgonen i god tid, jag börjar packa i ogod tid. Jag får med mig en handduk, ett par träningsbyxor från 70-talet och en skjorta. Det var tydligen allt man behövde för två dagar i stockholm. Okej jag ska sluta snacka skit, ni vill säkert veta hur mönstringen gick, eller så vill ni inte veta. Men jag tänker skriva om det ändå, för så gör blondinbella. Mönstringen gick inte alls, typ. Jag kommer dit, skriver ett prov, klär av mig och lutar mig åt olika håll, går till psykologen och går därifrån. Snabbt och enkelt, en timme och sen var jag fri! Jag åker in till stan och träffar en flicka och äter mat. Sen bar det av till ett bajenhak, inte för att jag tycker om bajen utan för att en stor stark gick på 24 kr innan klockan nio, grymt tänkte jag då klockan var halv sex! Jag tror det blev en del öl där, fast jag kan inte hitta så många kvitton, men inte pengar heller för den delen! Glider till nästa ställe, köper nån gin tonic och nått glas vin och sen var sovplatsen kirrad. Vid tolvslaget ragglar vi hemmåt, utan pengar och utan omdöme.

Under tiden min kropp bearbetar kvällens intag blir det onsdag. En ny dag, med nya möjligheter. Under dagen händer det inte så mycket vettigt, jag träffar en flykting från falun och leker i en lekpark som ser ut som mulle meck. Sen köpte jag ett sexpack, en tidning och glider till tåget. På tåget börjar festen, återigen klockan halv sex. Folköl och kultursidorna, jag kände mig otroligt vuxen! Tåget åkte till falun, men inte jag. Jag stannade i borlänge och köpte öl på lidl, dom jävlarna har höjt priset, jag blir lite bitter, och lite pank.

Tillbaka i falun fortsätter festen före festen, förfesten. Sittandes i min säng, tittandes på min bror som lagt rabarber på min dator, sätter jag i mig en handfull öl, för att sedan halka ner till Harrys. Sen började saker försvinna, två för en är giftigt, mycket giftigt. Det första som försvann var mina pengar, sen försvann deras öl, sen försvann jag. Eller det finns några stunder kvar jag minns; efter ett tag försvann alla, jag försvann efter men enligt vakten skulle jag försvinna, mot en vägg bredvid olearys försvann mitt maginnehåll, på väg hem försvann trottoaren, nu försvann jag igen, sen kom jag hem och tömde min mage lite till, sen försvann onsdagen.

Nu måste jag leta, jag befarar att mitt pass försvann för det ligger inte i jackfickan.
Sen ska jag duscha, jag luktar kräk!

"Världen vore bra fattig om ingen vågade ta risken att misslyckas"

/das alfaschabel

Här är förövrigt fredagens inlägg som borde blivit postat i fredags men som blir det nu istället.

Jaha, då fick jag ta på mig skiten då. Det här är riktigt jobbigt och ingenting jag gärna gör, men jag är nu tvungen att skriva om gårdagen. Vi gör det ibland, men just idag är det riktigt jobbigt att göra det. Så, ja, nu kör vi.

Händelseförloppet började när bröderna Tjock anlände hit i Storebror Tjocks nyinköpta skitbil. Ölen flödade och min skrämmande goda köttfärssås imponerade stort på sällskapet. Sedan var det mest öldrickande som skedde och Daniel, vår donkenvän, anlände. Sedan slutate Oscar jobbet och hela gänget dundrade ner mot stan. På vägen ner mot stan så kom en buss som vi var i och där var, förutom vi, massor med fulla och glada sångfåglar. Vi var självklart inte fega på lite sång och drog därför igång och höll låda för hela bussen. Oerhört bra. Tack.

Väl nere på stan gick vi förbi krogen Amor (Läs: Tusen och en natt), där vi redan var, ivrigt upptagna med att låta ölen låta bli att vara utanför oss. Vid det här laget hade Gustav sett blont, nån sett rött och jag såg dubbelt. Maxi såg ingenting och Klas såg bara fel. Ett paket cigaretter, ett nästan-bråk, en varning från vakten och två kannor öl senare spred vi ofrivilligt ut oss och samlade ihop oss på fjortiskrogen Centrum där vi försökte samla oss i församlingen av pseudofulla albaner och fjortisfulla fjortisar. Det gick dåligt. Jag gav bort min stämpel till mitt borttappade minne och fick betala dubbelt, Maxis minne var bara ett minne blott, Gustav var förvirrad och Klas köpte öl till bartendern.

Vid det här laget hade Oscar matat sitt spelberoende och vi andra matat våra så blev Maxi sur och jag var inte långt efter. Någonting gick snett, någonting hamnade i munnen på någon och sen försvann somliga. Somliga letade efter andra och andra var borta, fjortisar var inte snygga och vissa raggade fult, någon blev arg, någon blev slagen, en annan fick skjuts hem av någon och vissa tog bussen, någon trodde han tappat sin tröja, en annan visste bättre och hur som helst så var alla helt plötsligt hemma.

Tårar strömmade, mackor åts, nävar knöts och cigaretter röktes. Flyttning planerades, ljus blev platta, sylt i köket och dansen var obefintlig. Porren likaså.

Vid ett uppvaknande och några koppar kaffe så började saker och ting att flyta samman och minnet likaså. Ingen mindes detaljer, alla mindes köttfärssåsen och det kändes att nu är det dags att städa och dricka öl. Så det gjorde vi.

Och nu är vi framme i dagsläget där det är stilla öldrickande till Die Hard, alla sams och alla glada. Ikväll blir det en lugn utekväll med stilla öl och rörlig dick.

Jag har för övrigt gjort en header till bloggen. Ska bara lära mig hur man lägger upp den. Någon snäll läsare kanske kan tipsa mig om hur man gör. Eller?

Famous last words: "Nu när man druckit lite så känns det som att man kan dricka hur mycket som helst" - Maxi

/Snabeldrake won dër Dopfeldick.


Vem var vi?

Dickens dick. Igår spårade ut totalt. Jag tror just jag slog rekordet i spenderade pengar på krogen utan att minnas det. 2200 kronors minneslucka, tack och god natt. Jag brände 2200 och Oscar 1100. De enda pengarna jag minns att jag spenderade var 10 kror. Dickens dick.

Vaknade imorse av att jag skallade en vägg. Ragglar upp för att lämna av enorma mängder illaluktande dynga i toaletten, hittar Maxi i köket där han ligger ensam efter att en tjej som ingen vet vem det var, och Maxi antar att han låg med, hade dragit hem. Gårdagen var ett typexempel på katastrof och mönsterfylla då vi, tydligen, drack enorma mängder alkohol utan att må dåligt/däcka/göra bort oss totalt. Vi gjorde bara bort oss litegrann, såvitt jag vet.

Minnet mitt förefaller förfalla. Falleri fallera. Jag börjar tappa bort mig ungefär när Maxi beställde in tolv öl samtidigt, och då hade inte ens Oscar kommit dit än. Sen gick allt åt skogen, jag vet någonting om att vi hamnade på Centrum där jag raggade på e ful brud tills jag upptäckte att hon var ful, sen återgick jag att ragga på Ester, åt Maxi, vilket är det enda jag vet att jag har gjort, varför jag nu gjorde det.

Mingelmaxi

Här är förövrigt mingelbilden det pratats om tidigare. Flickan är för oss totalt okänd och Maxi, när han såg en kamera, tog bara tag i henne och lyfte upp henne utan att ens ragga på henne först. Det kan man avläsa av hennes min.

Om någon tog något kort eller vet någonting om vad jag gjorde igår är den för övrigt varm välkommen att höra av sig.

Minneslucka upphittat, återlämnas mot beskrivning.

Så fort jag nyktrat till så klämmer jag upp helgens alla citat också.

Olof Palme diskar faten.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Ett badkar, en potatis, två tvillingar och annat dumt

Ja, jag vet, det har varit sjuk torka nu och det är tråkigt. Det tycker vi också. Men vi har svårt att göra någonting åt det då vår käre sambo Oscar har flytt fältet och tagit med sig datorn, så vi har ingen möjlighet att uppdatera. Allt vårat hopp står alltså till Gustav och Klas och man vet ju hur det brukar gå.

Helgen har varit galen. Tror jag. Saker och ting började spåra ur i fredags. Det finns ett inlägg om detta, men när det skulle upp så dödde vår uppkoppling, men vi lägger upp det så fort vi får tag på det.

Nu sitter vi på ett internetcafé och orkar därför inte skriva om helgens bravader, då det är ett helvete, men det kommer upp så fort vi kan. Vi lovar. Det finns sjukt många citat, ett antal klockrena bilder och enorma mängder minnesluckor.

Nu har då bröderna Tjock styrt sin fula bil norrut och jag och Maxi tillbringade söndagen med att lukta äckligt och kolla på film. En och annan öl dracks. Idag har vi mest existerat och nu langat våra slappa rövar in till stan för att hitta jobb, eller i alla fall presentera oss på eventuella arbetsplatser. Jönköping är trevligt, men kallt. Vår lägenhet är trevlig, men varm. Vi är för övrigt oerhört hygieniska och duschar/badar flera gånger om dagen. Nästan. Om inte annat kan vi extraknäcka som russin.

Den omtalade mingelbilden som nämdes i kommentarerna tidigare ska också komma upp. Vi har hittat den, men har inte tillgång till den än, men det styr sig. Vi jobbar på det helt enkelt.

Och nu till det mest otroliga av allt: Guldfiskarna lever och är vid liv. Det känns oerhört bra och vi är mycket stolta.

(Vi är för övrigt också vid liv, men det kanske inte var lika intressant)

Imorgon ska vi tvätta och jobba på jobb, vilket är jobbigt men jobb måste man ju ha och då får man jobba lite för det.

Det finns för övrigt massor med trevliga pojkar och vackra flickor här, vilket är bra. Jag fick ett ragg i pissoaren på Bongo. Han var läskig.

Nu ska jag leta jobb. Ha en god natt så ska jag försöka uppdatera lite mer än vad jag kan. Tack och hej.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Nu far vi!

<Censur>

MOT OÄNDLIGHETEN, OCH VIDARE!

Fisk is great

Jönköpings most stupid trio är nowadays stolta owners till två goldfishes. We are grymma. Today var we på IKEA and handlade skål and stones, sand och plants. Sen went we till Animalaffären and bought som guldfiskar. Two stycken närmare decided. We have döpt them till Gustav and Klas, så we slipper miss them så much. They share cheer with en dykare, lonesome George, en electric ål, shark and an ugly växt with herpes. They seem to trivas a mycket. In övrigt have we varit on Aaaah, sex today. A köpcentrum we like a väldigt mycket. Där work nyblivne frienden Daniel on the golden mås so han gave oss tre free cheeseburgare and some free läsk. Now is the mat in principal klar. Im koming toback snart.
Be rätt bak alltså.

Nu är jag tillbaka, lite senare än väntat, men ändå. Svengelskan la jag ner, den försvann ungefär samtidigt som magen mättades. Idag har vi varit oerhört vuxna och duktiga då vi inte bara har handlat fiskar, vi har storhandlat mat också. Pasta, korv, bacon,. ett antal olika såser, folköl, och lite mer pasta. Oerhört bra. Tack.

Idag kom även det glädjande budksapet att bröderna Tjock har skaffat bil, eller ja, i alla fall storebror Tjock. Så nu, när han är lycklig volvoraggare så kan de komma ner trots att han är snål och lilebror Tjock är pank. Idag är vi för övrigt inte fulla. Revolutionerande.

Maxi är för övrigt en toffelhjälte utan like. Tack och hej, penispastej.


Inte Peter Jöback.


Bra citat idag:

"Hon såg ut som en kåt mops"  - Albin beskriver en tjej på krogen

Maxi: "De ligger ivägen för min eter"
Albin: "Vadå? Såna man-eter?" - Sammanhanget minns jag inte, men kul var det.

Som ni märker så var jag på gång idag, men fick en utmanare när vi på Willys står i kassan. Maxi har skrävlat och skräderat högt och ljudligt om hur fruktansvärt vuxna vi har är och hur duktiga förebilder vi är för den yngre generationen och så vidare. Han blir sedan pack-bitchen och står och packar i all vår pasta i påsar. Brevid står en dam och packar i sina egna varor i sina egna påsar. När Maxi sedan har avslutat en relativt lång utläggning om hur vuxenpoäng är viktiga för oss så tittar hon upp från sina kassar och säger:

"Eller så skiter ni i att bli vuxna. Det är tråkigt"

Där fick vi alltså dagens moralpredikan av en vettig dam. Stora creds till henne.

Jag hörde att det klagas på designen och jag kan verkligen inte förstå detta. Hur fan kan man klaga på någonting som inte finns? Men om det är ett så jävla stort problem och om våra läsare är offer för de kommersiella skitbloggarna som alla efterblivna snorungar läser så får väl vi sälla oss till dessa offer som totalt saknar känsla för stil, lukt och festande. Alex Schulman och Blondinbella, ta åt er.

Hur vill ni att vi ska pynta bloggen då? Hysteriska färger i olika färger? Bilder på olika penisar? Bilder på våra penisar? Ost? Fest? Hysteriska ostar med penisar? Hysteriska penisar med ost? Bilder på Maxi när han, i telefon, förklar sin omanlighet så till den milda grad att en pudelvalp korsat med en kyckling, doppad i sirap och insmord i honung, framstår som en korsning mellan Hasselhoff och McGyver, doppad i diesel och rakad med sticksåg. Det är motbjudande.

Nej, nu passar jag pennan, ska gå och klobasa
mer diarré än en turistfamilj i Mombasa

Lämna kommentarer med önskemål hur ni vill att vi ska designa oss, så ska vi försöka se till att uppfylla era önskningar.

Med stora kyssar och blöta kramar

Snabeldrake won dër Dopfeldick

Glögg och föltår

Jag börjar med de dåliga nyheterna, vi har fått klagomål! Jag satt under lunchen, på en stol vid ett bord, och slukade potatis och fiskfriletter med sås (läs: sås med fiskfriletter). Då kommer det, som en blixt från blå himmel, en brunhårig blondinkrigare och sätter sig vid vårat bord. Vi konverserar ett tag vid bordet och hon fäller kommentaren "eran blogg är tråkig". Då vi vet att ni älskar oss förstod jag självklart att det inte handlade om våran skrivning, utan våran design. Såklart höll övriga deltagare vi bordet också med.

Då är min fråga till er, vad vill ni ha? Papiljotter och julgranskulor? Regnbågar och glitter? Pablo Picasso och Isabella Fucking Löwengrip (ni vet sån där tuttrosa bakgrundsfärg, så kan vi klä ut oss till abba också, för det vill ju folk se)?

Nog om det, design är ju ändå bara en designfråga


Och sen till det roliga!
Jag, lillebror tjock, och tjock, tjock, ska imorgon sätta oss i den snart nyinhandlade volvon och glida ner till Jönköping. Som sagt, jönköping ska skaka, dock tror jag att det är bilen som kommer orsaka de största skalven.

Det vi saknar nu är folk som vill följa med, vi har tre platser i bilen.
- Du ska helst vara 18 då vi ska dansa, kräkas, kräkas, dricka, kissa och kräkas på krogen.
- Du får gärna vara av det kvinnliga könet
- Och ja, nu kommer jag inte på mer...

Inte mycket mer att säga!
Eller ja, det ska bli galet skönt med en reunion, ni har varit borta på tok för länge!


Gårdagens citat:
Jag: Kolla, där är julius
Ebba: Han borde göra något åt sitt hår
Jag: Jag tycker han är bra som han är
Ebba: Ja, han är sköön


Jaja jag hade väldigt kul åt det i alla fall!
Här kommer dock något som faktiskt är kul på riktigt.
En tatuering jag fann i skolkatalogen.


(kolla en bild, visst blev det mycket roligare nu?!)

Och jag som trodde att faluns kvot för fula tatueringar redan var full!


/das alfaschnabel


Det är en kyrka eller ett träd

Bawah, vi har nnu gjort jönköpin. typ. maxci och oscar står i köliket och står. själv är jag nytkrast och tänker på framtiden. Eller ja,m jag tänkte skriva blogg. pssst sa folkölen.

Vi blev omåttligt populära på krogen. Träffade ariel och hennes farmor ursula/fredrik lindström. oscar har grymma polare och jag och maxi är numera känada som humle och dumle. iom att vci är sjukt timeade så går vi hem var vi än händer.

Nu kollar vi på porr och lyssnar poå markoolio. SOM SKA SYNAS ÖVERLAAT SOM EN HJÄTTEKOMET =D

Maxi har munchies och oscar är naken. hon är kåt.

and if yuo trie to fuck weith me then i fiwll fuck ju tooooo!

Bloggens första smiley däruppe för övrit (tror jag)

Bröderna tjock saknas järnet. Dude i totally miss you.

xena är alfahona.

sex och cyklar.

nu blev det får.


oscar fick stake.


=D

natt och trevklig natt. hoppas ni håller vanan uppe och driker er redlösa på alla dagar som börjar på T. tåndagtisdagtonsdagtorsdagtedagtördagtöndag.

/Snabeldrake won dér dopfeldick


SKÅP AVSLÖJAR: Nödraket leder till kalv!

Dag två i Jönköping inledde va halv tre då jag och Albin vaknade upp och i samklang yttrade följande: Jönköping, Dope Shit.
Låter bra ellerhur? Men jag ska ta det från början.
Ni, kära läsare vet redan att vi jag och Albin flyttade ner alla våra saker med tåg, såg kor och var allmänt jobbiga mot allt i vår omgivning.
Men vi anlände ändå relativt hela och rena till Oscars lägenhet där vi slängde in våra relativt välpackade packningar. Sen kännde alla att vi var tvugna att fira att vi kommit hit. Så vi tog tag i våra sargade underliv, satte oss i oscars rostiga jävla volvo 320, daterad till ett par år innan första världskriget, och begav oss till systembolaget vi ett depåstop där vi plockade upp Oscars gode vän Mo. Som visade sig vara en väldigt trevlig prick.
Kom sedan tillbaka till lägenheten med en låda Kilkenny som vi roade oss med fram till klockan sen då Oscars förvånande söta ragg Ester anlände till lägenheten och satt och var trevlig, söt och uppfriskande snabb i käften.

Efter ett litet tag då klockan var lite mer än sen anlände också Sanna, som tyckte att öl lät bra. Sorligt nog var ölen slut. Men vi har en dygnetruntöppen mack precis utanför fönstret så vi lunkade dit och inhandlade nödraketer till ett smlat värde av 300 riksdaler. Vi lekte lite lekar och sen tyckte Albin att det skulle vara kul att kolla på ölen han hade druckit så han la lite av sitt maginehåll på trottoaren. Det var kul. Jag skrattade. Sanna frös och Albin sluddrade mystiska meningar medans bitarna av dagens middag lämnade hans torso.

Sen deckade albin på luftmadras och jag och Sanna tittade på dålig TV.

Nu sitter vi och kollar på myror på animialplanet.

Ikväll är det kalas igen.

Haregött.

Puss.

//SnubbelStöd af SchnabelKäse

Tulpaner ska tulperas på marken

Nu är vi här! Lägenheten är grym, vi kommer stortrivas. Det pratas om pokerkväll ikväll, ölen är handlad och Maxi och Oscar lagar spagetti med köttbullar i köket. Vi har redan varit och handlat mat samt börjat installera oss i de olika utrymmen som finns att installera sig i. Det regnar men jag ler som en sol.

Jönköping verkar nice, vi har träffat en av Oscars grymma kompisar och sett en hel del mysiga damer samt att alla pratar sött.

Jag har för övrigt precis fått reda på att jag är i Småland... Det hade jag ingen aning om tidigare.

Snart vankas det mat och vi ska diskutera hur vi ska lägga upp den gemensamma ekonomin samt hur reglerna gäller när någon vill ta hem en date utan att ha två morgonrocksmongon som luktar omkring i lägenheten. Det här kommer nog gå bra. Alla är glada, ingen är ledsen och jag och Maxi såg en ko springandes på spåret i lokala Falköping. Skumt.

Vi har även gjort upp en klar bild hur samhället fungerar i Mullsjö, Habo och Bankeryd. Vi är grymma.

Ni får ta att skriva en rad eller två så att man vet att ni lever, för annars finns det ju risk att vi tror att vi skriver för döva
ögon (?) och det är ju tråkigt för då ser man inget av er. Va?

Med varma och burleska hälsningar, er kära Snabeldrake won dër Dopfeldick


Brum, sa Bamse

Löjligt tidigt, fittigt jävla kallt är det också, jag menar värkligen sjukt kallt. Har precis vaknat. Åt frukost. (en trött ciggarett och två glas juice) Vad är det för jävla pajjas som har kommit på hur man skriver juice föresten. Löjligt. Från och med nu ska jag stava juice: jos. Logiskt, fint och ganska gullit...

Jag och Albin är bra på att packa, fem väskor var, de e nice.

Albin säger att min pung är äcklig, han är dum.

Albin hälsar förövrigt, dick. hälsar han alltså.

Nu ska jag väcka Albis mamma och packa bilen, känns lite episkt att vi äntligen är påväg. Kommer sakna en del med Falun.
Har ädnå haft en del kul här. Det jag kommer sakna mest är faktist Klas.  (och gustav också men han är ju mest full och röd, de kan man hitta nån annanstans också)


Hejdå Falun. Fuck You Falun. Bara så du vet, jag älskar dig Falun

SnubbelStöd af SchnabelKäse

Vacker röd stad, eller God natt Falun

Sista dagen som vi skriver inlägg härifrån. Mitt rum som har varit baslägret för både bloggen och Skåp i allmänhet. Det har varit en oas av testosteron, ett vattenhål av svett, ett moln av smutskläder och en fristad av ingrodd lukt. Här har vi bott, druckit öl, haft sex, snackat skit, älskat hatat ratat tjatat och framförallt så har vi umgåtts här.
Om dessa smutsgrå väggar kunde tala så skulle de vara mållösa.

Så lite sorgligt är det att lämna mitt rum och min stad. Lämna Falun, där så mycket har hänt. Men ändå alldeles för lite.

Jag hoppas dock att Falun lever vidare, för så dåligt är det inte. Man kan ju alltid roa sig med folks löjliga bråk ("du knullade med mitt ex, jävla fitta), att man ivrigt hoppas på radikala förändringar som en mörkhårig lucia, att staden lever upp när Gina Tricot öppnar och alla plötsligt hittar sin egen stil (med exakt likadana kjolar), att man alltid ska slåss med andra (men när det väl händer framför ögonen på femtio personer i Gandhis kö så var det plötsligt lite viktigare att köpa korv än att ställa upp med sina snuslortiga fingrar), att man faktiskt tycker att det är kul på Slitage, att somliga verkligen tar sig själv på allvar i sina gäng (ni vet, killarna med passion för plankor, hårvaxflatorna med bollar och pinnar samt vårat älskade jaktlag), att medlemmar i nämda grupper tas på allvar (fy skäms flickor), att ju svartare man är desto bättre är man på gitarr, att det viktigaste för att få vänner på samhällsprogrammet är att man är ser exakt likadan ut som alla andra, att det är likadant på estet men tvärtom (eller...?), att det är häftigt att knarka, röka dito, att man är trendig på Café Pralin eller Sushin och alternativ på Kopparhatten, Bjursås, Svärdsjö och Enviken samt att om man har mjukisbyxor så är man fjortis/idrottare (eller vänta, är inte det samma sak?).

Jag kommer nog sakna Falun trots allt. Men misströsta inte, mannen som är bäst på fest och oumbärlig på partaj kommer tillbaka. Dock inte som samma person, för som en vis man sa någon gång att man kan inte bada i samma flod två gånger, för varken floden eller du vill dela vätskor fler än en gång. Så vist kanske det inte är, men det var en vis snubbe som sa det.

Så Falun, jag vet att ni älskar mig, men jag är inte död (än). Jag har bara hittat en annan håla att bränna celler i, så om ni styr upp det här (vilket jag vet att ni inte kommer göra, det är ni för kassa för), så ses vi nog snart. Annars ses vi när mina pengar är slut (så antagligen nästa vecka). Hoppas ni kommer ihåg mig, för jag minns nog inte er. Men kom ihåg mig.

Så kom ihåg mig då
när vinterslasket ligger grått
Kom ihåg mig då
när mår så bra som du nånsin mått
Kom ihåg mig då

När du har blod i din lilla lem
När du är för full för att hitta hem
Och när du däckar, kom ihåg mig då

När du har varit i hennes vrå
Och när du skitdyrt smuggel få
När du är dumpad, kom ihåg mig då

När regnet faller över stan
kom ihåg mig då
När någon snor ditt snygga span
kom ihåg mig då

När du ditt bästa blåsjobb fått
eller om du väntar på att få smått
Och ni som hänger på Gina Tricot
Kom ihåg mig då

För om ni minns att jag finns kvar
eller vill att något er oskuld tar
Och du som har några pilsner kvar
Säg till mig då

För jag kommer hem igen
kanske inte nykter, men
Det är ni kanske vana vid
men jag är trevlig när jag har tid

Så vill ni läsa om en riktig tok
Kommentera bloggen eller min ansiktsbok
Vi ses nog snart, misströsta ej
Jag sticker nu, så tack och hej

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Får jag stoppa min Jesus i din krubba?

Fysikprov imorgon, plugga eller kugga?
Grym fråga, jag sover på saken, sen! Svaret finner jag om några timmar då jag vaknar med ångest och förmodligen mest kommer vilja ligga kvar i sängen. Det lutar alltså mot kugga, känns bra faktiskt, det börjar kännas som en vana liksom.
Just nu känns det här viktigare!

Idag har jag alltså tillbringat sista kvällen med Eric och Kelso (läs: Albin och Maski), i falun i alla fall, på att bra tag!
För er som har missat det ska dessa efterblivna domherrar fly från den stad vi alla innerst inne älskar; ta med en uppsjö med onödiga och nödiga saker och försöka stadga sig. De ska alltså göra ett vilt försök att starta nya, fräscha och fina liv i en annan del av vårat klamydiainfekterade (orsak: Facebook) land, Jönköping.

Jag är mycket stolt över mina brunstiga pojkar och tror att det här kommer att gå utmärkt. Detta visade Maski prov på strax innan vi skildes åt med tårar, kramar och kys... nejfan, sån kan jag inte skriva här! I vilket fall fick Maski låna min cykel i två minuter, när jag sedan skulle trampa hemmåt lät den som en spårvagn, utan räls. Jag tror på er killar, ni kommer att klara det här bra!

Jag har härmed tagit på mig en stor uppgift, jag ska leva upp till skåp, helt ensam, i denna stad. Det kommer inte bli lätt, men ni har mitt ord, jag ska göra så gott jag kan!

Att skåpa ensam i falun får dock vänta ett litet tag, i helgen ska jag åka ner och smutsa ner mina herrars enkla boning, det ska bli en inflyttsfest grannarna sent ska glömma! Då min ekonomi inte är den bästa hoppas jag att min ost (läs: bror) ska köpa en bil till helgen, inget vräkigt men helst en sån där med motor och hjul, som tar sig framåt.

Men shit jag kommer att sakna er, det kommer bli galet tomt här! Vems nudlar ska jag äta upp? Vem ska jag skylla allt på? Vem ska jag utföra alla mina dumma idéer med och vem ska jag tillbringa all tid som borde gå till vettiga saker med? Vem ska beslagta alla mina datorer och spela värdelösa spel när jag kommer hem från skolan? Vem ska stötta mig i skolan(hehe) och vem ska jag åka på alla dumma fester med? Vem ska jag skämta om små flickor och spädbarn med?

En sak är säker, mig slipper ni inte i första taget!
Jag kommer ner, och jag gör det med storm.
Jönköping ska skaka!

/ das alfaschnabel

Livet - En studie i självironi

Hej halå folkens, jag kan inte nog uttrycka mitt ohyggliga missnöjje med att antalet kommentarer på inläggen har dalat lavinartat. Så nu tycker  jag att folk börjar kommentera lite. Fulaste kommentaren får en piggelin, faktist, jag lovar.

Men från det ena till det andra, jag hittade en text som jag skrev i mina tidiga skolår. Och jag tänkte dela den med er, mina kära vänner. Den är faktist lite småsöt.

Så... här kommer den (ja den är sjukt lång jag vet, men det är värt det!!!!)

Lyssna nu mannen, lyssna noga på mig,

Det här är min bild av livet, som jag nu delger dig.

Det kommer låta elakt och cyniskt ibland,

Det är inget litet projekt jag har tagit i min hand.

Så vänta dig ingen från nån flashig fil.Kand,

Men på nått jäkla vänster ska jag ro det iland.


Tretusenfemhundratjuåtta gram,

Ur mammas inre, tittar man fram,

Ligger ensam och naken i en plastig kuvös,

Och när man ej får smaka tutte brakar helvetet lös.

Skriker och gråter, dagar i sträck,

Två nyblivna pärons, värsta skräck.


Månader går men det känns ju som år,

Mat i puréform är det enda man får.

Så kommer tjocka släkten och hälsar på,

Och nyper en i kinderna så att man blir blå.

Sen följer spatsering på klumpiga ben,

Och morsan pudrar stjärten så att den blir len.


Följer gör en tid som är skön så den förslår,

Åren fyra och fem är, två år som går,

Utan bekymmer eller ansvar att ta,

Man är ute och härjar var eviga dag.

För lite cash till godis, eller tvingas ta en dusch,

va typ de enda saker som fick mig att skrika usch!


De tre första åren i skolan är chill,

Man jävlas med varandra och gör lite som man vill,

En annan epok som jag måste lägga till,

Är sommarlovstiden, då livet står still.

Man är liten och skrajj, börjar grinar på mördarmovies,

Men gör sig välförtjänt av veckopeng och lördasgodis.


Mellanstadietiden är en spännande tid,

Då har man slutat vara liten, söt och timid,

Nu ska man vara gangster, säga "come on man be cool."

Sitta i FuBu-byxor och vicka på sin stol.

Smyga in och strula upp en tjej, i skolans fläktrum,

Gå runt med sidenkallingar, ända upp i rektum.


Högstadietiden, med pantade bondlurkar,

Tjäna extra pengar på att panta gamla burkar,

Får stryk i sjuan, för att man är minst,

Lovar sig själv att inte göra samma sak är vad man minns,

Men vem skippar göra det när möjligheten finns,

Det är vårat samhälle, fatta mina hints.


Livet rullar på och man fyller mopet,

Hookar fräscha brudar att hänga ute med,

Att bära rätta kläderna är som en lag,

Men de rätta kläderna kan va ute nästa dag.

Man måste hänga med för att ligga på topp,

Det krävs inte mycket för att det ska ta STOPP!


Gymnasietiden livet tar på allvar fart,

Om man går natur,så måste man va smart,

Börjar du på media, ska du va skum,

Funderar du på Te, då e du bara dum,

För trä, design och bygg, ska man lukta kåda,

För fordon ska man kunna säga "sjuo, växellåda"

Gillar du pannband, bör du välja Ib,

För er som inte har personlighet, välj sam-sam fan ni vet de.


Men efter studenten, vad händer då?
Är man inte lite skakis för hur de kommer gå?
Körkortsteori, och man får gå på krogen,

Jag har en känsla av att det kommer gå åt skogen,

Sen är det de med jobbet, kommer jag att lida nöd,

Eller kommer jag att tjäna, ett fetinglevebröd.


Kommer man att hamna på Donken här i stan,

Kanske slutar man som Bill Gates, rik som själve fan.

Eller kanske kommer jag att sluta som du,

Typ med villa, vovve, Volvo två och ett halvt barn och fru.


Man blir gammal och gaggig, ligger bortglömd i nån vrå,

Dagar blir till veckor, som sen blir till år,

Och det är back to basics, purè är det man får,

Tänker i sitt stilla sinne, kanske det är dags, att jag... till andra sidan går?


Men när man ligger där ensam, på ålderns höst,

Kan man då se tillbaka och finna lite tröst?

Kommer det att kännas som en väg, som alla måste vandra,

Eller kommer man att känna sig unik från alla andra?


Frågor som dessa kan jag inte än besvara,

men ta fasta på dessa ord, ord ni kan bevara.

Jag kommer göra allt. Allt som står i min makt,

För att man ska minnas mig förevigt, så ta er i akt.


Jag siktar på ett evigt liv, det är för det jag lever,

För jag är en äkta fighter, en riktig jävla streber.

So let us die young, or let us live forever,

We don`t have the power, but we never say never.




Allas eder SnubbelStöd af Sch

Den sista morgonen

Idag är min sista dag i Falun, vilket känns knepigt och bra. Jag har liksom inte riktigt tänkt på att jag flyttar imorgon... Så jag har inte packat. Alls. Inte städat heller. Jag har inte gjort någonting för att förbereda en flytt. Kanske inte jättesmart, men det har jag aldrig gjort sken av att vara så det är lugnt. Det känns liksom... Lugnt. Det kan iofs. bero på att jag har varit full så mycket de senaste dagarna, så jag har glömt bort att flytta.

Albins protip: Det som inte kan dövas med alkohol kan bara dövas med mer alkohol.

Jag har för övrigt kommit på ett bra namn till vår kommande lägenhet. Nämligen Arken.
Motivering: Alla sorters raser kommer vara där, med mål att försöka befolka en hel värld.

Snart ska jag låta en tant vara i min mun. Tandläkare är grymma, mer värdelöst jobb får man väl leta efter. Nästan så att man borde trycka i sig en hel vitlök, bara för att jävlas med henne.

Vad har man med sig när man flyttar? Förutom könssjukdomar, ett ombyte kalsonger och några magasin Rocky då?

Förövrigt läsarrekord igår, grymt folket, ni gör det här nästan lika bra som vi. Nu är det dags för mig att hitta på roligare saker, tack och god natt.

/ Snabeldrake won dër Dopfeldick

Ost är som bajs, fast gult

När vännen Maski varit så vacker, så fin
och skrivit på rim, och lidit pin
Då han försökte rimma, försökte skriva
så pratade jag, för att poesin fördriva

Han skrev om kvällen, om hur den blev
men bakom folköl, hans blick är skev
Så låt mig nu få få berätta vad som hände
från kvällens början, till dess ände

Vi började snacka, vad ska vi göra?
ska vi köpa dricka, sen tuta och köra?
Det lät som att vi hade en riktig plan
vi behövde bara på en fest hitta span

Vi började ringa, fjortisar och fän
för att hitta fest, var ska vi vandra hän?

Alla blonda och små
De var ej få
de ville supa och våra stockar få
Och när det hettade till, vi började åtrå
min syster sa: jag har fest mitt i stan, kom igen, börja gå!

Vi reste oss upp, beredda att gitta
med tankar om strul, pill eller fitta
En sång och en till, sen var vi där
vi kan vår grej, bara se och lär

Så när vi tagit en öl eller två
En av oss försvann, skulle han få?
Man vill ha det man vill ha, men fick han som han vill?
han kom ragglandes tillbaka, fick han komma till?

Fick han ta det vi alla vill ha?
fick han va den vill vi alla vill va?
Inte ikväll men det finns fler dagar
så vi fortsatte dricka med ölfulla magar

Det började avta, folk gick hem
vi satt där med varsin halvslak lem
För att inte få fler tjejer att rata
vi drog ner på stan för att magen mata

Efter en pizza, man kände sig mätt
att gå hem för att sova kändes så rätt
Så jag och Maxi vi började knata
en bit därifrån vi tog paus på en gata

Delade en öl och en cigarett
snacka skit, titta folk allt kändes helt rätt
Vi fortsatte gå och hamnade här
snacka om mormödrar, livet och att vara kär

Nu ska vi snart gå i säng för att knoppa
för att senare i fest, rekord vi ska toppa
Vi ska bara se, ett avsnitt Avatar
för er som undrar hur vi lever, vi bara ett svar har:

Glöm igår, lev idag och sov imorgon.

/ Snabeldrake won dër Dopfeldick





Man ska leva när man lever, och sen ska man dö.

Jag och Albin sitter, som vanligt, i hans rum, och filosoferar över gånga tider. Vi tänker tillbaka på vad som har varit och vad som komma skall. Citatet (rubriken alltså) kommer för övrigt från en av Gustavs ökända fyllor.

Det senaste inlägget ni insatta kunde läsa byggde i grund och botten på att vi sökte en fest. Vi sökte. Och fann inte mycket. Vi började bli desperata, det drogs till sin spets då vi, i vår desperation, skickade ut mass-sms med beskedet att vi sökte ett hus, en lägenhet, ett garage eller möjligtvis ett mindre illaluktande soprum, där vi förhoppningsvis skulle kunna utföra våra spritmarinerade ritualer. Det hela löste sig dock då albins(se: han-som-ser-ut-som-killen-i-KallesKaviar-reklamens) lillasyster Ebba hörde av sig efter sin spelning med det överdrivet politiskt korrekta banded "flensbröst" och meddelade att en av hennes goda vänner hade sänkt sin status så pass mycket att hon gick med på att ta emot fyra (ja nu hade Arrusell joinat osså) pojkar till sin enkla boning.

Detta resulterade i en frenetisk aktivitet i högkvarteret i Althar-Cederbergs torp och saker och ting sattes i rullning. Kläder blev påsatta, väskor blev packade och i största allmänhet rådde en överdrivet god stämning i det fyra man starka soprantåget som muntert tågade ut i världen, mot lägenheten, mot flickorna, mot Nirvana.

Väl framme vid lägenheten som vacktades av den å så vackra (men till Albins förtret också dissande) Isabella,
fick vi, till allas stora förvåning,
faktist komma in, beträda denna våning,
ett vattenhål av lust en fristad för män,
och här kommer storyn om vad som följde, vad hände sen,
nödraketer hit och nödraketer dit, vi skrek och vi skåla,
vi höll livet vid liv, i denna odygdens håla.
Jag fann mig själv, i prekuär situation,
med en abnormalt vacker flicka, med en mystiskt intention.
Hon hävade då att hon var sugen på nått gott,
och jag hajjade så smått,
vad hon hade för idè,
jag vågade inte hoppas men om hon mena det jag trodde, ja då är jag me.

Okej, okej vi lämnade stället och börja knata,
Ingen av oss visste vart vi skulle, vilken stad vilken gata.
Men efter många om och men så hitta vi dit,
vi handla lite godis snacka massa skit,
jobba oss tillbaka till vår utgångspunkt
vad hon ville var inte säkert, de va tungt,
men bara hennes sällskap fick allt att kännas lungt.

Men bra saker händer fort,
plötsligt var det bara gjort,
tro inte för mycket,
faller inte för trycket,
hon liksom svepte förbi, tyst och lugnt som vinden,
det enda ni får veta var en mysig puss på kinden...




//Snubbelstöd af SchnabelKäse

Skaka rumpan för oss nu!

Sitter i Albins och mitt sovrum och lyssnar skiten ur legenden Magnus Uggla. Klas är också här och skrålar minst lika mycket och illa som någon annan.
Jobbar på att få ihop ännu en oorganiserad kväll fylld av bravader, bravader fyllda med dricka och dricka fylld med alkohol.
Sitter och smygsmuttar på ett gäng nödraketer.

blah


Hoppas på en lika romantisk kväll ikväll som igår, kväll.

Spank you very much
//Snubbelstöd af SchnabelKäse

Kort resumé av gårdagen

Nu ska jag och Klas försöka återskapa gårdagens bravader på ett bra sätt, vilket kommer gå dåligt.

Vi börjar under dagen med att inhandla alkoholhaltiga drycker, dansa hysteriskt och vifta med våra penisar i ring. Sedan bar det av till stan för att festa på Järnet hos någon som vi inte visste om, men kom på villovägar och hamnade på Knoppen där vi levde rövare, ägde varandra och omgivningen på singstar, berättade snuskiga historier för små, små söta flickor med små, små fina tuttar. Typ. Vi blev omåttligt populära. Såpass populära att vi faktiskt fick med oss större (läs: yngre) delen av tuttfröknarna till Järnet där vi raglade in i en dimma.

Väl där så vet vi ingenting, men vi tillbringade mycket tid till någonting, och vi tror att det var roligt. Maxis fingrar luktade fisk.

Sen skulle det bära väg till fest i Elfsborg, på vägen ut så svepte Klas en trettiofemma, sa HUVHVE, skallade en stolpe och kalvade ordentligt i rabatten. Maxi försvann hem för att äta och vi drog vidare, dock utan små tuttar.

Fest på Elfsborg, värdinnan var myspysbyxefull och intresserad av fel (läs: rätt) herre (läs: mig). Men det var trevligt. Klas ramlade över en soffa och gick sedan hem och vaknade med en axel. Ebba tog bort sig själv och gick hem och sov hon också. Olof var borta. Kvar var alltså jag och Gustav och vi hamnade på kvällens fjärde fest där vi satt och pratade gamla minnen från grundskolan och tittade på ett antal glassätande gräsrökare. Haschdimman låg tät, alla rökte.
Jag och Gustav avstod.

Sen säger det poff. Jag vet inget mer än att jag helt plötsligt är hemma, sen i Ebbas rum där jag skriker, sen i soffan, sen på golvet, sen vid datorn och sen somna framför Avatar. Maxi kan ge en mer detaljerad bild av den delen av kvällen.


Idag har vi varit mjuka. Pizza har ätits i timtal, sex har diskuterats i timtal, alla har bajsat upprepade gånger, i timtal. Nu peppar vi inför kvällen, folköl är grejen. Det, i ett tidigare inlägg, nämda erbjudandet om alfahannar kvarstår.

LA PARTAYA BOJAH!

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

En översättnig för er som inte pratar flytande Fylliska

Nu är vi fulla.

att vara full är en kul pryl.
men om man röker på blir man trött så gör inte det om man är full


Loa var inte otrevlig


jag vet fan inte vad SOM HÄNDE IKVÄLL

MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ, PUSS caps


puss sa av Snabeldrake won dër Dopfeldick =D =D

NU äq#R rt nvdi jfrullz
att vartan full är edn lku pryl.-
men  w om man er öker olpö bklir m,an tröt4t så gölr inte dwetr om man är fukll


lioaa jvar inte otrevligl,l,


jag vetg fabnn inete vsaDW SIMNN BÄHÄND3ENIKÄVBLL.

ME2N JAG ÄR GLQALFS ÄNDÅ,. OPSUIWS caås.


puis sa. av aw woln jdoplfelsnase =D?D

"Har ni förfest här inne?"

Det doftar herre, det dansas med roliga mössor, det sjungs och det taggas!

penis
pet
peo
pervo
peka
pest
permobil
pellets
pengar
gummisnodd
pappa
peppar
nu har jag det, PEPP!

ikväll blir det örl, det blir snett, det blir galet, det blir minnesvärt(läs: minnesluckor), det blir armen i vädret, det blir sista helgen (i falun alltså) för två av mina kära medbloggare, idioter och faktiskt vänner!

vi är festen
/das alfaschnabel

Fyra fulla musikanter

Idag så styr vi upp kalas, en munter skara på fem glada pojkar, varav fyra är här nere:

Fest

TAGGA! Nu kör vi!

En hyllning till Oscar Fehrm (vår fyllekompis som vi ska flytta till(jag och albin alltså))

Maxi är jättetrött och skriver flum, ber om ursäkt, han är dum.



Vi träffades i Falun för länge sedan,

jag var på väg att bli full, du var det redan.

Jag minns en sjö, en strand och Albins spya,

Jag minns en öl i min hand, det kom hela tiden nya.

Vi gick in i dimman, tillsammans vi två,

sen började vi limma, på flickor små.

Du ragga på en jänta, mer och mer,

så hör jag från en glänta, ”snälla gå ner”.

Du fick inte till det, men sånt är livet,

fast det är trist när man går bet, med underlivet.

Men det spelar ingen roll, för vi fann en gnista,

en sån där idiot, som man inte vill mista.

 

FittOscar, FittOscar, älskade vän,

som gillar att bli insmord, och fistad av män

Som borde vara kristen och be till vår gud,

men som föredrar fisten och piercad förhud.

FittOscar, FittOscar, älskade vän

Det var länge sen nu men snart ses vi igen.

 

Sen lämna du Falun till mitt stora förtret,

och skall jag vara ärlig så känns det som du smet.

Du smet ifrån fylla, från fest och hålligång,

Tiden från varandra har varit för lång.

Nu blir det andra tider, nu kommer vi dit,

jag och lille Vider tackar ja till din invit.

Det skall pussas, kramas och mysas(med flickor)

Låt dina vätskor flöda(då menar jag drickor)

Plasta in dina möbler, brädor för fönster,

då allt ligger överst i vårat fyllemönster.

 

FittOscar, FittOscar, älskade vän,

som gillar att bli insmord, och fistad av män

Som borde vara kristen och be till vår gud,

men som föredrar fisten och piercad förhud.

FittOscar, FittOscar, älskade vän

Det var länge sen nu men snart ses vi igen.

 

Några välkända rader avslutar nu,

så handen över huvet den vi skålar för är du;

 

Armen i vädret blicken i skyn,

så var det menat wisky och renat,

vårt mål alkohol

för den som tål skål.


wat?

Tänkte för övrigt bara rapportera att statistiken har kukat bort vårat läsarrekord. Faktiskt hela gårdagen... Vi kan ha skapat den första bloggen någonsin som kan hoppa i tiden. Ungefär som Maxis dusch....

wtf
Försök hitta den 2008-11-06 om ni kan...

Makaronens illusion - En studie i dumma idéer.

Och ni som trodde att ni skulle få en studie i dumma idéer här tar fel, för det orkar jag inte skriva. Det räcker med att titta lite på Maxi så har man fått det mesta klart för sig ändå.

Om vi nu, av någon outgrundlig anledning, har några läsare i Jönköping så tänkte jag bara förvarna för en hysterisk storm bestående av två ägg och deras sjukdomar. Vi siktar på att komma ner i nästa vecka, bo hos vännen Oscar, styra upp festandet i Jönköping samt arbeta.

Jag, Albin, har idag sökt två jobb som homepartysäljare och siktar stenhårt på att få jobben. I alla fall ett av dem.

Yrke? Den här kommer bli min högra hand och den här min vänstra Yrke?



För er läsare i Falun som vill avnjuta en sista ljummen smuggelöl med oss så får ni ta och höra av er i innan helgen för sen är det kört. Mkay?


För övrigt växer bloggen lavinartat, vilket gör oss glada så vi vill skriva mer, så läs mer och ge oss feedback så får ni nya, saftiga inlägg hela tiden. Nice va? Det tycker i alla fall vi. Skit på er så syns vi när ölen öppnas.

Tack och god natt, eder Snabeldrake won dër Dopfeldick

Nu blev det kveller...

Och det gick väldigt fort, dagen har liksom flytit förbi, flytit som honung, flytit som flytningar(usch), flytit som häxor(?), flytit helt enkelt.  Men den har flytit på bra. Jag har sökt jobb. Albin har sökt jobb som porrgubbe, han ska faktist sälja dildos.
Jag har städat Albins rum, och vikt tvätt, och plockat ur diskamskinen. Och efter det satt jag, fetto och stinky och spelade dataspel. Vi vann:D

Imorgon borde vi bli fulla. Det är kuligt. Jag har inte pratat med min familj på en vecka. Funderar på att göra det.

Jag har tänkt på en sak... Om någonting är fullt av vakum, och vakumet är fyllt av tomhet. Vad är tomheten fylld av?
SUG PÅ DEN DU!!!



//Snubbelstöd af SchnabelKäse

Herr Snabel!

Makaroner är en illusion, jag lovar!

Könsöppning får finbesök

Här sitter jag då i min ensamhet och taggar inför helgen, precis som min alltid så kompetente medbrottsling skrev i ett tidigare inlägg. Lyssnar på "James Brown - Sex Machine" , och trivs i doften av mig själv.
Mår otrooligt bra då jag snart kommer till att vara på rymmen, än en gång.
Denna gång bär det av till Jönköping och till våran fruktansvärt söta och gravt alkoholiserade vän Oscar Fehrm. Jag (se: Maxi) och Albin (se: smutsig) har bestämt oss för att göra något vettigt av våra liv och styra kosan mot detta bibelbeltsinflueradeskithål (se: Carola Häggkvist) för att scouta i helt outforskade jaktmarker och bli portade från helt nya krogar. Med största sannolikhet kommer denna episka resa gå av stapeln tis-ons i nästa vecka (se: sen). Vi tänkte åka på måndag, men albin ska till tandläkaren.

För övrigt så tycker jag om oboy.
Jag ska nog söka till TALANG 2009 på TV4 nästa år. Och spela popcorn på huvudet.

//Snubbelstöd af SchnabelKäse

Nu taggar vi

En tagg taggar, och så gör även vi. Poetiskt va? Tagg så mycket...

Tänkte redan nu gå ut med ett pressmeddelande, i helgen ska vi i Skåp ut för att göra det vi är bäst på, nämligen just Skåp. Ni som vet vad det betyder förstår, ni andra gör det inte. Otroligt va?

Men vi ska i alla fall ut och kröka oss krökta, supa oss super och dricka oss tillbaka till cro magnon-stadiet, och den som vill vara med får det. Skåps bättre hälft, Albin och Maxi, ska tillbringa morgondagen med att styra upp ett ordentligt kalas där vi tänkte spendera fredagskvällen/lördagskvällen/både och. Detta ska de göra för att de verkligen inte har någonting annat för sig och är därför den bättre hälften.

Vet ni att ni har en fest men känner att någonting fattas, hör av dig.
Vet du om en fest men kan inte komma och behöver någon som festar åt dig, hör av dig.
Är du tjej och känner att du vill dela kroppsvätskor med unga starka, relativt friska, alfahannar, hör av dig.
Är du kille och känner att du vill göra ovanstående, hör inte av dig.
Är du emo, ring bris.

Men som sagt, det blir partaj i helgen och ni ska med. Tack och hej, snoppostpastej.

Dagens nya ord: Snubbelstöd, vilket betyder penis.

Goder aften, mina sköna damer, osköna slynglar och eventuella tångräkor.

/Albin

frikkinfashion

grymt! man kan ju nästan tro att det är vi som är skaparna till detta mästerverk
tröja med ölficka!

Grymt! man kan ju nästan tro att det är vi som sluskat fram denna vackra idé !
fast något som verkligen tar priset är alfasnabeln och kraskalofonen
mästerverk

rimlimwimwim

USA kommer skaka,
och samhället braka,
så nu ska vi baka kaka,
en amerikansk valkaka....


Word....

Heu (med underbett)

maxi är mest fum och dull!

gustav är negativ och tjock!

albin är inte det perfekta barnet!


vi gör det enkelt och kort!
maxi är människan som har ett hem han inte använder, istället använder han albins rum. Albins rum används av albin också, men mest till att försöka efterlikna gustavs arbetsplats. gustavs jobb går ut på att gå upp tidigt och sätta på sig hysteriska gula kläder för att leka morgonsol. för att orka med detta måste han sova mycket, vilket han även gjorde för ca 3(?) år sedan på akuten då han lyckades slå promillerekord och skaffa sig ett nytt smeknamn, promillegustav! promille för tankarna genast till fest och med maxi kan man inte gå på fest utan ett gäng folkölsfulla blonda uppslagsverk i internetförkortningar. väl inne på ämnet är deras kjolar inte de längsta heller. kjolar som sedan för oss vidare till albin, mannen som kan missmatcha då han bara har kalsonger på sig. vart jag än fortsätter nu kommer det sluta med behåring, säten, kön och diverse andra verktyg så nu får det vara nog. de andra beskrivningarna har ändå fått med de viktigaste detaljerna; förutom att albin har motorik som en skalad gurka, maxi äter cigaretter, och gustav ser ut som E.T. när han cyklar.

och allt hänger på en häst

VALVAKA =D





Dags för val i Amerikatt, och jag och mina kära, så kallade, vänner hejjar på den hippiga svarta killen och inte på den trötta farbrorn...
För att formulera det som klas "Fett nice om den svarta vinner, då blir det presidentmord. Coolt." Så ikväll ska vi sitta uppe hela natten och kolla på Filip och Fredrik som håller valvaka. Vi ska nog äta flingor också. Och kolla på när Palin gråter.... I HD-FORMAT!!!

Just nu så sitter jag hemma hos albin. Men albin är någonannanstans. Han jobbar med sin mer än vanligt förvirrade pappa (se: Jesper). Klas har slutat skolan så jag ska snart gå dit och fördriva tid.

Gustav jobbar nog och luktar illa.

Jag tror inte Gustav vet att han har en blogg.

Att ge Skåp ett ansikte

Jag tänkte att jag kunde posta lite bilder på oss söta skribenter, så att ni har någonting att titta på när ni myser med er själva. Alla bilder är gamla, så vi ser inte ut som då. Vi är fulare nu...


Här är då Klas
Vi inleder stark med en bild på charmige Klas

Här är då Gustav
Storebror Tjock i rask följd, här har vi Gustav, pigg som alltid

Här är då Albin
En vacker Albin, vars hygien kan charma vilken dyngbagge som helst

Här är då Maxi
Och så Maxi, som faktiskt ser ut såhär på riktigt.

Hej....

...och hjärtligt ihjälkomna till mig (och de andra, men jag är viktigast).

För att följa strömmen (läs: ström) så ska jag presentera de andra skåpen som står bakom den här bloggen, så nu kör vi.

Och när man säger köra så tänker man automatiskt på bil och tänker man på bil så tänker man automatiskt på Gustav. (Eller, ni kanske inte gör det, men jag gör). Gustav är en man (läs: pojke) som i sina bästa år ägnar sitt liv åt att klä sig i lysande kläder och gräva i andra människors skräp. Han har passion för rostiga datorer och vattenkylda bilar vilket är förödande för grannarna. Och hans mamma. Gustavs mamma (läs: Klas mamma) är trött på sina söner (läs: Gustav och Klas), vilket är förståeligt. Gustav är ofta full och röd, vilket gör att hans flickvän Alex kallar honom Bacon-Gustav. Hon har passion för fiskar (läs: fisk).

När man pratar om fiskar så kommer man ju osökt att tänka på dåligt sex, vilket för oss vidare till Klas. Klas representeras av fjunig mustasch, låga rekord på Bubble Town samt ett enastående intresse för sin flickvän Linnéa. Klas försöker frenetiskt lära sig någonting i skolan, men misslyckas i regel med det på grund av hans vänners lysande förmåga att vara vänner. Det är alltså vårat fel att han är dålig, och vi är stolta. Klas har för vana att vara högljudd, sno saker på fyllan samt vara mästare på dåliga ideér.  Dåliga ideér är för övrigt signumet hos en annan i detta hopplock av dåliga själar, nämligen Maxi.

Maxi lever av oskulders kroppsvätskor, ful dans och trötta cigaretter. Han återfinns ofta i lite för unga flickor, sandiga sandstränder och min soffa. Det finns få som verkligen har sett Maxis riktiga hem, de flesta tror att han bor hemma hos mig, där han fördriver tiden med att bada, spilla oboy och ha seriösa, onyktra, samtal med min familj. Han, liksom Klas, har ett osvikligt intresse för fjunig mustasch. Många tvivlar på att Maxi faktiskt finns, då han ofta bara hörs berättas om i sagor, myter och Ica-reklamer, men en väl utvald skara av skamligt många kjoltyg kan bittert bevisa (med hjälp av positiva klamydiatester) att han är gjord av kött, blod och andra kroppssafter liksom oss andra.  Maxi är även full av dumma förslag, smarta idiotier och trånga fisar.

Och så var det jag...

Hej...

... och välkommna. (beris är en ANALKAKA).

Vi som slagit våra, icke så intelligenta men däremot fungerande, huvuden ihop är:
(drumroll)

Albin "skeggis" Althar-Cederberg, som är ganska smutsig och som fördriver tid med att vara smutsig, ha löss och misslyckas med att strula upp 93:or på lokalfester i Borlänge. Han lyckas faktist sämre än en helfull men halv tomte mer känd som Arrusell.
Han gillar också festivaler där han träffar andra människor som också är smutsiga och luktar bajjamajja och indisk Ticka-Masala.
Albin är dock väldigt söt och jag gillar honom för den han är...

Klas "jag-är-på-samma-intelektuella-nivå-som-KESO" Lindgren. Klas är för tillfället heltidstoffel och deltidsfyllo. Klas tycker om sin flickvän, rödvin och långa romantiska höstpromenader. Klas tycker också om att supa sig tillbaka till Cro Magno tillstånd och bajsa, spy i handfatet, sms:a med random människa och föra ett relativt fungerande samtal med en hel fest. Samtidigt. (det är faktiskt sant). Klas brukar bråka med sin mamma om nyponsoppa.

Gustav  "storebror tjock" Lindgren, är, något förvånande, storebror till lillebror tjock (se Klas). Gustav hatar allt förutom att pilla med saker som lyser och låter samt Alex. Alex är Gustavs partner. Gustav är, som sin bror, en jävla toffel. Jag tror de söker en modersfigur (kom ihåg nyponsoppan). Gustav hatar Mig och Albin. Och sin bror. Men han umgås med oss för att få cigaretter. Gustav jobbar som sopgubbe. Gustav kan bygga om en muffin till en central-funktions-kylare. Gustav kan gå ut i en skog med en fickkniv och bygga ett IKEA-imperium.

Jag.

RSS 2.0