SNUBBEN BOR I EN HYDDA AB...

...

Mauro, lår och rännskita

Oerhörd helg. Ja, tack. Nej tack.

Maxi och jag var krassliga i slutet av förra veckan. Det resulterade i att vår toalett också blev krasslig. Eller i alla fall utnött, arg och förtidspensionerad. Ungefär som Gustav alltså.

På tal om Gustav så har han parkerat sin säng hos oss, sina kläder i vår garderob samt lyckats laga en trasig fjärrkontroll med en brödpåseförslutare och en ölflurp. Han är galen.

Lördag var vi vakna igen och tänkte ge vår toalett lite vila, så en dunk vin inhandlades och utgången var ett faktum. Här lyder nu min subjektiva minneslucka från bravaderna:

För att förkorta inlägget sätter jag igång historien efter förfesten. De flesta åkte buss. Jag, Gustav och Daniel åkte bil då Daniel var nykter och kunde köra. Tut, tut och så var vi i stan. Daniel kunde inte fickparkera vilket resulterade i att Gustav brände upp sitt finger på ett grenrör. Poff, via gratis kaffe så var vi gratis på Centrum. Cred Sanna för det, men jag och Maxi tog på oss all ära. Sen kom vi på att garderob är en bra pryl så jag och Gustav gick och tog ut pengar, med visst uppehåll då vi behövde få Gustavs tumme välsignad av en galen tant. Centrum, öl och pakistanier, saker gick konstigt, mer öl, konstigare. Alla var arga, Maxi var ost. Sen slutade han vara ost och försvann. Det gjorde också min mobil. Jag försökte returnera en halvdrucken shot som jag sen drack upp själv. Sen stal jag fem öl från ett tomt bord,  upptäckte att Maxi var borta, tappade bort Tina, hittade Sanna och var helt plötsligt hemma. Väl där blev vi nakna, tömde vinet, förpestade toaletten och otukt var ett faktum. Fel lår, fel hål och minnesluckor.

Dagen efter vaknade vi och hade tappat bort Maxi, minnet, mobilen, bilen och min plånbok. Allt återfanns förr eller senare, no need to worry.

Nuff said.


Svar till Sandra: Nä, ingen kallelse här inte. Inte vad jag vet. Har vi blivit kallade vore det grymt om någon berättade det för mig ^^


Nu är det bäst att jobba så att man har råd med mat. Mat är för övrigt en stor passion, dock ingen melon.

Nattvakt.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

granen raskar över räven

idag har jag varit i skolan, idag har jag haft biologi, idag har jag pratat om genetik, idag har jag upptäckt att jag har dominanta anlag.

nu har jag världens bästa plan! då mina anlag är väldigt dominanta (vilket jag gärna vill tro i alla fall) tänker jag hitta en hona med väldigt recessiva anlag och avla avla avla för att sedan få en koloni med min perfekt avkomma. Mitt slutmål med denna process är att jag och min perfekta avkomma ska bli världens härskare! mohahahaha

/das alfaschnabel

Bananarama

Falun börjar bli ett bättre ställe och fungerar nu istället som huvudet på lenny kravitz, saker och ting är liksom fortfarande lite luddiga. men vi är på väg på rätt väg åt rätt håll!

idag har jag slutat vara arg och blivit glad, otroligt glädjande måste jag säga, jag började liksom få lite träningsvärk i käkarna. Jag har nämligen börjat ta ta i mitt liv, mina relationer, mina passioner och mina meloner. skolan är inte en melon och får därför sova lite till, men imorgon tänker jag överraska och sova i skolan istället för hemma, det är så tråkigt att sova ensam.

Nu tänker jag sova eller passa på att skriva en låt om en banan medans inspirationen håller i sig, jag såg nåmligen en neger. jag vet, nu tycker ni att jag låter som en sån där nazzazizuzist men så är inte fallet, min tanke är helt korrekt då han faktiskt sjöng om en negerboll!

på fredag ska jag förövrigt vara stilmodell och bli världskänd i falun, sug på den snorren!

hmm, jag hittade just ett trasigt ben i ett glas, det här stället bärjar kännas som jönköping.....

/das alfaschnabel

Bobbys ved och munkar

Jobbet igen. Det blir bara bloggande från jobbet nuförtiden då vi inte har internet hemma. Get used to it.


Min bordsgranne har en hamster på sitt bord. Den har hatt och tårta, och det är mer än vad jag har. Jag har några ledsna hemrullade cigaretter utan filter, ett omättat kaffeberoende samt ett tandkött som är lite överallt.

Imorgon kommer storebror Bacon ner med sitt liv och min dator. Jag har saknat min musik oerhört mucho så det ska bli fint att pumpa lite Hoffmaestro, Mange och Eldkvarn.

Nu raggade jag upp skjuts till imorgon också, så vi slipper lägga våra dyrt förvärvade slantar på trötta bussar 'n shit.

Snart slutar rasten, så några visdomsord till hinner jag nog inte med men skriva lite kan jag nog plottra ner eller något för den här meningen var jättekonstig men jag orkar inte ändra den.

Vi har skrivit ner jätteviktiga regler till vår lägenhet, Arken. Reglerna är oerhört bra, förutom att Maxi inte kan räkna, så en regel är att räkning är överskattat. Sex är för övrigt någonting fint mellan en eller flera människor.

Maxi är sjuk, badar, vårdar sin dick och läser om otukt och droger. Ja, Rocky alltså.

Livet är en bra pryl när det är bra, i övrigt är det ganska dåligt.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Lay all your love on meeeeee

Så sitter man på jobbet och nöter då... Whoppi.

Bacon kommer ner nu i veckan och vi uppgraderar även lägenheten till en tvåa med bröst. Oerhört bra.

Rast på jobbet, kaschlack och så vidare.

Jag och Maxi är för övrigt pojkvänsmaterialen numero uno, för er som inte visste det. Vi kan rensa avlopp, dela säng, diska, laga mat samt att jag har utvecklat förstoppning. Den som inte älskar oss har inte kommit in i puberteten än. Och ni som inte kommit in i puberteten är välkomna ni också.

Nu ska jag hinka i mig litervis med kaffe, kissa fler gånger än en inkontinent diabetiker samt bråka med arga taxichaffisar.

Stora krattulationer på vår allas älskade Klara som fyllde stor flicka igår. Du ska komma ner och vara oanständigt full och fasansfullt glad snart, bara så att du vet. Sparka fram ett körkort också. You can do it.

Jag tror faktiskt inte riktigt att våra familjer har förstått hur duktiga vi faktiskt är. Vår lägenhet är oerhört städad, vi har ingen disk som ligger och samlar mögel, vi byter sängkläder när de är befläckade samt har upptäckt att vi är grymt grymma på att laga mat. Stora tack till uppfostringsansvariga som har lärt oss mucho i köket.

Vi är även väldigt lugna och rationella i farliga miljöer. Häromdagen började spisen brinna (Det är INTE ett tecken på att vi är dåliga, det är ett tecken på att vår matlagning är avancerad. Köken i Hells Kitchen börjar också brinna ibland. Faktiskt.) och vi handlade snabbt, effektivt och på ett helt korrekt sätt. Maxi, som hade en stekpanna full med stekhet olja, backade undan och jag släckte elden med en skärbräda. Jag slängde INTE vatten på den brinnande oljan, för det hade varit dumt. Sen stängde vi alla dörrar, öppnade alla fönster och skadan var obefintlig.

Nu börjar jobbet. God natt.

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

SCHLORP!

En snabb uppdatering från moderskeppet falun också.

Falun är ungefär som blondinbellas huvud, allt som sker här är fel!


Idag är det fredag och det innebär FEST! ...fast nej, ikväll ska jag nog istället lyssna på kulinariska grytbitar och dö i muncancer.

väldigt snabb uppdatering, jag ska jobba på bloggandet!

/das alfaschnabel

LOTFISTAXI AB

Så heter taxibolagen i Sverige, har jag fått lära mig på jobbet. Nu är det rast, fint väder och glada toner på jobbet. Man muste danca och så vidare.

Glädjande nyheter för Könjöping är att vår allas älskade Storebror Tjock kommer hit snart.

Nu börjar jag. Poff


Stäng ej av datorn!!!!

Så står det på datorn jag sitter vid. Första dagen på jobbet, kort inlägg bara. Slutar snart...

Maxi är knäcker på sitt jobb. Nästan.

Klas har varit sjuk i Könjöping, vilket var trevligt. Fritösen ägde allt, och jag ägde fritösen så vi åt god fisk.

Att bajsa är skönt.


Tack och god natt, ses imorgon.


/Snabeldrake won dër Dopfeldick

Grus, slät sten och löv

"Alltså, vad händer på tolvslaget egentligen?" - Klas
"Det blir ett nytt år, Klas" - Kim

Bloggtorkan är ett faktum, för det är så det går när man inte har internet eller ett nyktert sinne. Nu kommer dock ett ordentligt inlägg som jag tänkte skulle berätta om fest, jul, fest, nyår, fest och lite festande.

Vi inleder med en julfest som utspelade sig den 22a december i en lokal som var trevlig att festa i men otrevlig att sova i.

Det vankades alltså party och som ni kanske vet så kan det ju inte vara en riktig fest om inte Skåp är där, så det var vi. Spriten och ölen flödade och det gjorde vi med. Dansen var ett faktum. Festkommittén, de som hade hand om festen, kunde närmast beskrivas som horisontella då de, sina titlar till trots, var fullast av alla.

Frej däckade i ett hörn, strumpor återfanns på golvet och Olivia tillbringade större delen av kvällen med att inspektera sitt forna maginnehåll.

Spridda delar av Skåp skapade spridda skurar och rörde upp känslor hos spridda damer, men var i det stora hela glada människor som hjälpte till med städningen på ett exemplariskt sätt. De horisontella damerna lämnade sin vän åt sitt öde när de drog hem och lämnade Elin i vårat våld, då vi av någon anledning skulle sova över. Hon slapp våldet men fick sällskap. Nuff sädd.

Julafton passerade smärtfritt med en generad hund, singstar och tipptapptipptapp.

Juldagen tillbringade tre av fyra skåpfyllor med att vara ölskåp i Rättvik. Undertecknad stannade dock hemma för att, dagen efter, åka till Stockholm med kära kusiner. Där kom min sanna talang som charadmästare fram och loppet togs med glans hem.

Jag, Klas och Maxi sparkade våra svullna rumpor ner till Bibelbältet. Maxi åkte dyrt, dåligt och sakta. Jag och Klas åkte billigt, bra och snabbt och tack vare vänliga damer och gratis kaffe så blev resan väldigt trevlig.

Nyår blev  partaya booyah. Vi fann oss själva med åtskilliga liter öl i en lyxvilla med trettiotusen midjehöga blondiner i korta svarta klänningar. Oerhört  bra. Tack.

Middagen avnjöts njutande med kalla spettgrill, röd skum sås och bulgur/cous cous/ris (jag lyckades aldrig avgöra vad det egentligen var, förutom gott då). Det började bubbla i magen och ölen blev en räddning undan minnet.

Våra nyårslöften:

Maxi: Bli en internetbank
Albin: Bli en tvåbarnsmamma
Klas: Bli en cappuchino

Jag ska för övrigt avskaffa minnesluckan och införa minneslyckan istället.

Det dök upp mer folk på kalaset och helt plötsligt hade Maxi utmanat en kille, låt oss kalla honom Niklas (det var nämligen det han hette), på supartävling. Det var en dålig idé. Niklas kissade i sig femton cl mintu på en sekund, det gjorde inte Maxi. Maxi återfanns en timme senare när han åt lite. Sen försvann han totalt och tappade bort sitt liv innan klockan elva. MAXI SOV PÅ TOLVSLAGET!

Jag och Klas sov dock inte. Jag sköt raket, Klas blev nersprutad av tre män det blev mörkt och saker och ting hände. Efter tolvslaget börjar det bli dimmigt, jag vet bara att jag vaknade naken med en kissig hund och en dam. Oerhört bra. Tack.

Bakispizza på morgonen. Damerna städade och männen lät bli, en missad buss senare så var jag och Klas hemma. Då vankades det trötta chips och flytande föda. Poff sa det så somnade jag.

Idag är det åter till vardagen så Klas duschar (!) och jag ska äta frukost. Snart ska jag på arbetsintervju på Maxis jobb, vilket blir oerhört bra. Han ringde mig från jobbet nyss för övrigt. Han har varit där i några timmar, men jag var hans första samtal. En hårt arbetande ungdom, det är vad han är.

Men nu är det frukost, sen ska jag ställa in resten av ölen i kylen, hämta våra kläder som hänger på tork samt lukta av mig lite. Kapoff

/Snabeldrake won dër Dopfeldick

RSS 2.0