En stor stark och en skål jäger tack

Hallihallå dagboken. 

Trött är jag. Har druckit öl. Ska åka stuga. Ska äta revbensspjäll:) Fin skit. 

Jag tror att alla utom jag var fulla igår. Surt? nja lite kanske. Men jag hade mys. FuckY`all.

Det har ju varit oförskämt fint  väder idag vilket är en bra anledning till att gå barfota. Barfota är i sig självt en dålig idè. Jag har sparkat på en såg och fått ett hål i varje fot. Jag har hoppat lite på tistlar(det är roligt!!) och jag har sprungit runt på diverse getingar och annat skit. Bra ide. Fin skit. 

Nu ska jag döda skog och ät döda djur. Emma har tight bajja. Fin skit!. 

Pussinull

Jag har målat skor

Kvällen(inklusive dagen) har varit tämligen intressant och uppfinningsrik. Först lekte jag på staden med simon. Vi lekte karusell och klädhandling. Sen kom TomTom och Richard och lekte med oss. Vi lekte kasta sönder tallrik och sen köpte vi mer kläder. Efter det blev Simon sjuk i huvudet och hoppade 65 meter bungyjump. Jävla miffo. Simon bajsade på sig och gick hem. Richard ville bli ren och jag gick till Jensens biffhus och mötte upp med Emma. 

Jag åt en biff som nästan var död. Efterblivet jävla rå i mitten. Blä. Annars gott och pannkaka är en bra ide. 

Sprang ner till stan och kollade på fjortisar och pekade på invandrande invandrare. När vi begav oss hemmåt hittade jag och Emma 2000 kronor i en bankolamaut. Skål. 

Grattis till Emelie som tog "studenten" idag. Tre år försent. oerhört bra. 

Imorgon skall det hälsas på i en stuga och mysas och ätas död biff.

JAg köpte tygskor och målade fint också. Mycket fint. Fin skit.

Ett gruvfyllo

Nu har Emelie tagit studenten och det skall tydligen firas med en öl. Som jag betalar. Get killed.

Jag och Simon hatar nippriga fjortisar som inte kan svara telefon (trodde att de var designade enbart för tidigare nämda syfte). Kaffe, gott, vind som blåser, sekreterare som pratar högt och gällt. Vuxenlivet är jobbigt.

Nu går jag hem.

Jävla trångkaka (tight-cookie)

Och Klas lever också ser jag. Fin skit.

Jag har inte gjort något alls de senaste timmarna. Jag har iofs ätit en mack och slägnt en macka. Jag var på Macken igår. haha. Men det var jag faktist. Jag köpte lite bröd, smör, salami och gurka... 160KRONOR. Jävla styltbrallor. sjukt.

men gott vare.

Post-it lappar är grymt bra att ha. Man ritar ögon på dem och sätter över ögonen. då ser det ut som att man är vaken men kan blunda och sova. Fin skit.

Nu hetsar Simon sönder och sjunger en konstig sång. Han ger mig konstiga papper och skriker Bakka Bao Bakka Bao. Om jag skriver på den där skiten kommer jag väl vakna upp som Bukkaki-slav i Indonesien med en äggkopp i munnen och kåda mellan skinkorna, nu vet jag inte var jag pratar i. signar ut slut.

höjddans och permohopp

It's alive! Såg att vi hade toppat med tre unika besökare nu i veckan, det här är helt insane och borde nästan firas. Fast just nu har jag inget fira. Det har systemet. Det löser sig. Jag förstår att ni alla tycker det är oerhört jobbigt att det inte händer så mycket här nu för tiden då jag vet att ni älskar den här bloggen mest av allt. Faktum är att vi egentligen vann blogg-sm, men blev diskade på grund av valfusk. På den tiden hade vi nämligen missuppfattat allt och var istället ständigt på jakt efter fisk. Då vissa av oss blev seriösa och styrde upp våra liv (lögn) blev det automatiskt så att bloggen bodde lite på hyllan. Men det är ju klart att det blir så när man jobbar mycket, och är full och inte minns något när man inte jobbar, detta gäller större delen av skribenterna. Jag menar, det finns inte mycket att skriva om. Annat var det förr när alla bodde här i staden med det stora hålet. Då kunde man dagen efter smuggelspriten på något sätt fläta ihop kvällen då allas minnesluckor inte inföll exakt samtidigt. Nu känns det mer som att ingen minns någonting och att hålla koll på varandra är tabu. Som om det skulle vara något dåligt, det gör snarare titt som tätt kvällarna mer intressanta. För det är nära döden-upplevelserna som gör livet lite mer värt att leva, som gör skåp lite mer levande och som gör våra levrar lite mer döda. Skål!

"Som det ser ut nu tänder jag inte på levande tjejer"

Tack TomTom för ovanstående smakfulla citat.
Jag sitter på jobbet med Simon. Simon är min arbetskamrat som jag jobbar med. Simon gör allt jobb och jag leker på ansiksboken. Igår tappade jag bort Albin, men han dök upp igen i Falun fick jag höra. I tisdags var jag en pruttfull styltbralla. Var och lekte på Velvet tillsammans med ett miffo, en enarmad bandit och en hög tysk. Utslängd blev jag också. Men jag minns det inte. Det är en intressant grejj förövrigt, att man aldrig kommer ihåg att man blivit utslängd. Och när vi skulle gå hem till tysken som bor ca 6 meter från velvet gick jag vilse. Jag var helt vilse i pannkakan och gick en mil, hamnade i en förort, ångrade mig gick hem till tysken och sov på ett golv på ett täcke. Tyskens jacka tjänade som täcke. 

Onsdag borde ha varit jobb, men det minns jag inte heller. Eller det kanske var torsdags. Nånting var det allafall. 
Idag är det marknad och jag ska köpa en byxa. En byxa är ett bra köp, men oftast dyrt om det inte kostar 100:- bra köp. 

Jag har förövrigt kommit fram till att flickor blir nipprigare på torsdagar.  En stor studie jag tagit del av och utfört. En bra studie. 

Nu sökte Rickard en Pizza-tecknare och jag ska nästan jobba. puss

RSS 2.0