Sprudlar av trötthet när jag tröttnar på att strula med trötta människor.

Sitter på jobbet och är olaglig. Jag bloggar. Mohahaha. Mår fruktansvärt obra på grund av den ohälsosamma mängden alkohol som intogs igårkväll. Men det var ju ändå bud på att fira att broder tjock hade kommit ner.

Jag har varit väldigt dålig på mitt jobb idag. Jag har sålt tre avtal på kvällen. Men det skiter jag i. För i och med de tre slog jag det befintliga månadsrekordet och är därför bäst. Oerhört bra. Tack.

efter alldeles för lite jobb ska jag vidare till vätterstranden och träffa öl och dricka flickvän. Sen får vi se vad som sker. Det finns förslag på öl, förslag på sova flicka och på att åka hem och dö en långsam död. jag tror jag väljer något av alternativen.

Sanella är en hög med röv. Hon kittlas. Inte okej!!

pusssmisk:)

Livet som leker med lekar

Nu vaknade bloggen igen. Den har varit ganska så sovande den senaste perioden beroende på en mängd faktorer som jag inte är ansvarig för. Felet är helt och hållet Albins och Tele2s.
Jag har sedan senast varit väldigt jobbande och gjort fina saker med min fina flicka. Gustav bor i Svampen med oss en vecka. Han är fortfarande fet och luktar sopor. Albin har under våra fem månader i jönköping haft fem olika jobb och inte lyckats på ett enda. Bra.

Det är sommar i vårat eter. Mycket blommor och en fjäril.

Nu ska jag tjäna pengar. Ha en fin dag =D

RSS 2.0