Fisk is great

Jönköpings most stupid trio är nowadays stolta owners till två goldfishes. We are grymma. Today var we på IKEA and handlade skål and stones, sand och plants. Sen went we till Animalaffären and bought som guldfiskar. Two stycken närmare decided. We have döpt them till Gustav and Klas, så we slipper miss them så much. They share cheer with en dykare, lonesome George, en electric ål, shark and an ugly växt with herpes. They seem to trivas a mycket. In övrigt have we varit on Aaaah, sex today. A köpcentrum we like a väldigt mycket. Där work nyblivne frienden Daniel on the golden mås so han gave oss tre free cheeseburgare and some free läsk. Now is the mat in principal klar. Im koming toback snart.
Be rätt bak alltså.

Nu är jag tillbaka, lite senare än väntat, men ändå. Svengelskan la jag ner, den försvann ungefär samtidigt som magen mättades. Idag har vi varit oerhört vuxna och duktiga då vi inte bara har handlat fiskar, vi har storhandlat mat också. Pasta, korv, bacon,. ett antal olika såser, folköl, och lite mer pasta. Oerhört bra. Tack.

Idag kom även det glädjande budksapet att bröderna Tjock har skaffat bil, eller ja, i alla fall storebror Tjock. Så nu, när han är lycklig volvoraggare så kan de komma ner trots att han är snål och lilebror Tjock är pank. Idag är vi för övrigt inte fulla. Revolutionerande.

Maxi är för övrigt en toffelhjälte utan like. Tack och hej, penispastej.


Inte Peter Jöback.


Bra citat idag:

"Hon såg ut som en kåt mops"  - Albin beskriver en tjej på krogen

Maxi: "De ligger ivägen för min eter"
Albin: "Vadå? Såna man-eter?" - Sammanhanget minns jag inte, men kul var det.

Som ni märker så var jag på gång idag, men fick en utmanare när vi på Willys står i kassan. Maxi har skrävlat och skräderat högt och ljudligt om hur fruktansvärt vuxna vi har är och hur duktiga förebilder vi är för den yngre generationen och så vidare. Han blir sedan pack-bitchen och står och packar i all vår pasta i påsar. Brevid står en dam och packar i sina egna varor i sina egna påsar. När Maxi sedan har avslutat en relativt lång utläggning om hur vuxenpoäng är viktiga för oss så tittar hon upp från sina kassar och säger:

"Eller så skiter ni i att bli vuxna. Det är tråkigt"

Där fick vi alltså dagens moralpredikan av en vettig dam. Stora creds till henne.

Jag hörde att det klagas på designen och jag kan verkligen inte förstå detta. Hur fan kan man klaga på någonting som inte finns? Men om det är ett så jävla stort problem och om våra läsare är offer för de kommersiella skitbloggarna som alla efterblivna snorungar läser så får väl vi sälla oss till dessa offer som totalt saknar känsla för stil, lukt och festande. Alex Schulman och Blondinbella, ta åt er.

Hur vill ni att vi ska pynta bloggen då? Hysteriska färger i olika färger? Bilder på olika penisar? Bilder på våra penisar? Ost? Fest? Hysteriska ostar med penisar? Hysteriska penisar med ost? Bilder på Maxi när han, i telefon, förklar sin omanlighet så till den milda grad att en pudelvalp korsat med en kyckling, doppad i sirap och insmord i honung, framstår som en korsning mellan Hasselhoff och McGyver, doppad i diesel och rakad med sticksåg. Det är motbjudande.

Nej, nu passar jag pennan, ska gå och klobasa
mer diarré än en turistfamilj i Mombasa

Lämna kommentarer med önskemål hur ni vill att vi ska designa oss, så ska vi försöka se till att uppfylla era önskningar.

Med stora kyssar och blöta kramar

Snabeldrake won dër Dopfeldick

Kommentarer
Postat av: Anonym

ERA PENISAR!!!!

2008-11-15 @ 22:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0