SKÅP AVSLÖJAR: Nödraket leder till kalv!

Dag två i Jönköping inledde va halv tre då jag och Albin vaknade upp och i samklang yttrade följande: Jönköping, Dope Shit.
Låter bra ellerhur? Men jag ska ta det från början.
Ni, kära läsare vet redan att vi jag och Albin flyttade ner alla våra saker med tåg, såg kor och var allmänt jobbiga mot allt i vår omgivning.
Men vi anlände ändå relativt hela och rena till Oscars lägenhet där vi slängde in våra relativt välpackade packningar. Sen kännde alla att vi var tvugna att fira att vi kommit hit. Så vi tog tag i våra sargade underliv, satte oss i oscars rostiga jävla volvo 320, daterad till ett par år innan första världskriget, och begav oss till systembolaget vi ett depåstop där vi plockade upp Oscars gode vän Mo. Som visade sig vara en väldigt trevlig prick.
Kom sedan tillbaka till lägenheten med en låda Kilkenny som vi roade oss med fram till klockan sen då Oscars förvånande söta ragg Ester anlände till lägenheten och satt och var trevlig, söt och uppfriskande snabb i käften.

Efter ett litet tag då klockan var lite mer än sen anlände också Sanna, som tyckte att öl lät bra. Sorligt nog var ölen slut. Men vi har en dygnetruntöppen mack precis utanför fönstret så vi lunkade dit och inhandlade nödraketer till ett smlat värde av 300 riksdaler. Vi lekte lite lekar och sen tyckte Albin att det skulle vara kul att kolla på ölen han hade druckit så han la lite av sitt maginehåll på trottoaren. Det var kul. Jag skrattade. Sanna frös och Albin sluddrade mystiska meningar medans bitarna av dagens middag lämnade hans torso.

Sen deckade albin på luftmadras och jag och Sanna tittade på dålig TV.

Nu sitter vi och kollar på myror på animialplanet.

Ikväll är det kalas igen.

Haregött.

Puss.

//SnubbelStöd af SchnabelKäse

Kommentarer
Postat av: ebba

den där albin verkar ganska dålig...

2008-11-12 @ 20:07:27
URL: http://ebbaac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0